KOMPLEKSI TURISTIK “BELVEDERE KORÇA”, KORÇE
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: KOMPLEKSI TURISTIK “BELVEDERE KORÇA”, KORÇE Korçë
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: KOMPLEKSI TURISTIK “BELVEDERE KORÇA”, KORÇE Korçë
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: KOMPLEKSI TURISTIK “BELVEDERE KORÇA”, KORÇE Korçë
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: KOMPLEKSI TURISTIK “BELVEDERE KORÇA”, KORÇE Korçë
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: KOMPLEKSI TURISTIK “BELVEDERE KORÇA”, KORÇE Korçë
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: KOMPLEKSI TURISTIK “BELVEDERE KORÇA”, KORÇE Korçë
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: KOMPLEKSI TURISTIK “BELVEDERE KORÇA”, KORÇE Korçë
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: KOMPLEKSI TURISTIK “BELVEDERE KORÇA”, KORÇE Korçë
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: KOMPLEKSI TURISTIK “BELVEDERE KORÇA”, KORÇE Korçë
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: KOMPLEKSI TURISTIK “BELVEDERE KORÇA”, KORÇE Korçë Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: KOMPLEKSI TURISTIK “BELVEDERE KORÇA”, KORÇE Korçë Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: KOMPLEKSI TURISTIK “BELVEDERE KORÇA”, KORÇE Korçë Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: KOMPLEKSI TURISTIK “BELVEDERE KORÇA”, KORÇE Korçë Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: KOMPLEKSI TURISTIK “BELVEDERE KORÇA”, KORÇE Korçë Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: KOMPLEKSI TURISTIK “BELVEDERE KORÇA”, KORÇE Korçë Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: KOMPLEKSI TURISTIK “BELVEDERE KORÇA”, KORÇE Korçë Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: KOMPLEKSI TURISTIK “BELVEDERE KORÇA”, KORÇE Korçë Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: KOMPLEKSI TURISTIK “BELVEDERE KORÇA”, KORÇE Korçë
Përshkrimi i pronës: 

“Belvedere Korça” është një nga komplekset më të reja turistike rezidenciale e projektuar mes gjelbërimit dhe qetësisë së parkut që ofron qyteti i serenatave, sic njihet ndryshe qyteti i Korçes qe ndodhet ne juglindje te Shqiperise. Qyteti spikat për peisazhet e bukura, traditen, gastronomine e rafinuar, atmosferat unike te fundvitit dhe zakonet lokale që bashkëjetojnë me bashkëkohoren.

Rezidenca turistike pozicionohet në mënyrë ideale pranë parkut “Rinia”, dhe fare pranë me pikat kryesore të qytetit, përkatësisht Bulevardi “Republika”, në të cilin ndodhen një shumëllojshmëri baresh, restorante, dyqane, hotele, etj., stadiumi “Skënderbeu”, 2 shkolla të mesme dhe Universiteti “Fan Noli” etj.

Kompleksi turistik rezidencial shtrihet si një oaz qetësie brenda qytetit më të lakmuar për peisazhet e mrekullueshme që ofron kur zbardhet dëbora. Koncepti i rezidences turistike vjen si një shkrirje elegante mes tradicionales dhe modernes, duke i dhuruar banorëve komoditet dhe një jetesë plot stil, për pushime ose për të banuar.

“Belvedere Korça” ofron punime shumë cilësore, të cilat bazohen tek guri i gdhendur me punime dekorative, kolonat e hyrjes, shkallet, grilat prej druri dhe muret rrethuese prej guri, të gjitha keto elemente dekorativ tipik të arkitekturës autentike korçare që ndërthuren më së miri me bashkëkohoren. Një ndër vendet ideale për ata që duan stilin klasik të jetesës.

Avantazhet e të jetuarit te “BELVEDERE KORÇA”

Pozicionim ideal pranë Parkut “Rinia”

Vila me pamje nga Parku, qyteti i Korçes dhe Mali i Moraves

Privatësi e lartë, sistem sigurie 24/7

Menaxhim dhe mirëmbajtje gjatë gjithë vitit

Mundësi për investim nëpërmjet programit të Qiradhënies

Mundesi financimi deri ne 60 % te vleres.

“BELVEDERE KORÇA” do të ofrojë 7 tipologji të ndryshme vilash të cilat do të plotësojnë nevojat dhe kërkesat e cdo klienti, duke krijuar kështu 87 vila të Kompleksit Residencial Turistik.

- Cmimet variojnë nga ai minimal 253,658 Euro per Vilat me siperfaqe minimale 156.31 m2 ndertim + 110.74 m2 oborr

- Cmimi maksimal 719,170 Euro per Vilat me sipërfaqe maksimale ndertimi 435.01 m2 + 489.55 m2 oborr.

Per cdo Vile parashikohet 1 post parkimi dhe 2 poste parkimi per Vilat e mëdha.

Parashikohet të mbaroje:

Faza e pare ne Shtator 2023

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Korçë
PRONA: 
E re
HIPOTEKË: 
Kontrate sipermarrje
VITI I NDËRTIMIT: 
2023
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.