“LAKESIDE” RESIDENCE, LIQENI I FARKES
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “LAKESIDE” RESIDENCE, LIQENI I FARKES Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “LAKESIDE” RESIDENCE, LIQENI I FARKES Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “LAKESIDE” RESIDENCE, LIQENI I FARKES Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “LAKESIDE” RESIDENCE, LIQENI I FARKES Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “LAKESIDE” RESIDENCE, LIQENI I FARKES Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “LAKESIDE” RESIDENCE, LIQENI I FARKES Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “LAKESIDE” RESIDENCE, LIQENI I FARKES Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “LAKESIDE” RESIDENCE, LIQENI I FARKES Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “LAKESIDE” RESIDENCE, LIQENI I FARKES Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “LAKESIDE” RESIDENCE, LIQENI I FARKES Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “LAKESIDE” RESIDENCE, LIQENI I FARKES Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “LAKESIDE” RESIDENCE, LIQENI I FARKES Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “LAKESIDE” RESIDENCE, LIQENI I FARKES Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “LAKESIDE” RESIDENCE, LIQENI I FARKES Tirane
Përshkrimi i pronës: 

“Lakeside” Residence, nje rezidence e re me vila dhe apartamente, e cila shtrihet me pamje nga Liqeni i Farkes, me një vendodhje shumë të mirë në mes të gjelbërimit dhe ajrit të pastër. Zona është e zhvilluar me komplekse rezidenciale vilash, bar/restorante te njohura, me infrastrukturë të rregullt dhe lehtësisht e aksesueshme me Tiranen, Qendren Tregtare TEG etj.

Residenca është projektuar me arkitekturë moderne dhe ka dritë natyrale gjatë gjithë ditës falë orientimit shumë të mirë. Do të ofrojë punime dhe rifinitura shumë cilësore, pamje mbreselënëse të liqenit, godina banimi të rrethuara vetëm nga gjelbërimi, sherbime, apartamentet do të jenë me ashensor, siguri dhe administrim 24 orë, komunitet elitar etj.

 “Lakeside” Residence eshte kompleks me vila banimi me 1 kat pjesërisht nëntokë dhe apartamente 2, 3 kate. Kompleksi përbëhet nga 14 vila të tipologjive të ndryshme individuale dhe të bashkangjitura, dhe një objekt banimi me apartamente 3 kate. Rezidenca eshte me mur rrethues dhe pishina.

Vilat Individuale tipi A me strukturë 2 kate + 1 kat nëntokë me siperfaqen 320 m2 + 80 m2 verande + afërsisht 600 m2 tokë variojnë mesatarisht me cmimin 600,000 Euro

Vilat individuale tipi B me strukturë 2 kate + 1 kat nëntokë me siperfaqen 258 m2 + 27 m2 verande + afërsisht 400 m2 tokë variojnë mesatarisht me cmimin 445,000 Euro

Vilat e bashkangjitura tipi C me strukturë 2 kate + 1 kat nëntokë me siperfaqen 188 m2 + 14 m2 verande + afërsisht 270 m2 tokë variojnë mesatarisht me cmimin 320,000 Euro

Apartamentet në shitje 1+1 jane me siperfaqet 72.5 m2

Apartamentet ne shitje 2+1 fillojnë me siperfaqet nga 110.9 m2 deri në 129.6 m2

Apartamentet ne shitje 3+1 jane me siperfaqet 162.1 m2

Apartamentet ne shitje 4+1 jane me siperfaqet 164.2 m2

Cmimet e apartamenteve 1400 Euro / m2

Postet e parkimit jane me cmimin 15,000 Euro.

Parashikuar të mbaroje ne Dhjetor 2023.

Video: 
Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
PAMJA: 
Shume e mirë
ASHENSOR: 
Po
KATET E PRONES: 
3
PRONA: 
E re
HIPOTEKË: 
Kontrate sipermarrje
VITI I NDËRTIMIT: 
2023
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.