“LION PARK” RESIDENCE, PRANË PARKUT KOMBËTAR TË TIRANËS
Objekte të reja në ndërtim  Në Shitje - Adresa: “LION PARK” RESIDENCE, PRANË PARKUT KOMBËTAR TË TIRANËS Tirane
Objekte të reja në ndërtim  Në Shitje - Adresa: “LION PARK” RESIDENCE PRANË PARKUT KOMBËTAR TË TIRANËS Tirane
Objekte të reja në ndërtim  Në Shitje - Adresa: “LION PARK” RESIDENCE PRANË PARKUT KOMBËTAR TË TIRANËS Tirane
Objekte të reja në ndërtim  Në Shitje - Adresa: “LION PARK” RESIDENCE PRANË PARKUT KOMBËTAR TË TIRANËS Tirane
Objekte të reja në ndërtim  Në Shitje - Adresa: “LION PARK” RESIDENCE PRANË PARKUT KOMBËTAR TË TIRANËS Tirane
Objekte të reja në ndërtim  Në Shitje - Adresa: “LION PARK” RESIDENCE, PRANË PARKUT KOMBËTAR TË TIRANËS Tirane Objekte të reja në ndërtim  Në Shitje - Adresa: “LION PARK” RESIDENCE PRANË PARKUT KOMBËTAR TË TIRANËS Tirane Objekte të reja në ndërtim  Në Shitje - Adresa: “LION PARK” RESIDENCE PRANË PARKUT KOMBËTAR TË TIRANËS Tirane Objekte të reja në ndërtim  Në Shitje - Adresa: “LION PARK” RESIDENCE PRANË PARKUT KOMBËTAR TË TIRANËS Tirane Objekte të reja në ndërtim  Në Shitje - Adresa: “LION PARK” RESIDENCE PRANË PARKUT KOMBËTAR TË TIRANËS Tirane
Përshkrimi i pronës: 

RRUGA “FAIK KONICA”

Projekti me i ri elitar, vendodhja e të cilit është fare pranë gjelbërimit, ajrit të pastër edhe qetësisë të Parkut Kombëtar të Tiranës. Një destinacion ideal për të jetuar, punuar dhe zhvilluar biznesin tuaj duke ofruar një pafundësi zgjedhjesh të përshtatura për ju. Vendodhje unike afer institucioneve arsimore, shoqërore, tregtare, këndeve të lojrave për fëmijë etj.

“Lion Park” Residencë do t’ju ofrojë gjithçka ju nevojitet, cilësi elitare ndertimi, 5 ashensorë, fasada të termoizoluara me 20 cm kapot, veshjet e mureve dhe ndares janë me gips, lartësi kati 3.1, xhamat termoizolues triplex, siguri 24 orë, mirëmbajtje e ambienteve të përbashkëta, ambiente sherbimesh, vazo të lëvizshme nëpër ballkonet etj.

Godina do te ofroje 13 kate banimi, katin 0 i cili përbëhet nga njesitë e shërbimit dhe 3 kate parkime nëntokë.  

Ofrohen për shitje apartamente 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, dyqane dhe parkime.

Projekti është parashikuar të mbaroje në Mars 2023.

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
PAMJA: 
Shume e mirë
KATET E PRONES: 
14
PRONA: 
E re
VITI I NDËRTIMIT: 
2023
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.