“LUMINOR RESIDENCE”, PRANE TEG
Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “LUMINOR RESIDENCE”, PRANE TEG Tirane
Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “LUMINOR RESIDENCE”, PRANE TEG Tirane
Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “LUMINOR RESIDENCE”, PRANE TEG Tirane
Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “LUMINOR RESIDENCE”, PRANE TEG Tirane
Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “LUMINOR RESIDENCE”, PRANE TEG Tirane
Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “LUMINOR RESIDENCE”, PRANE TEG Tirane
Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “LUMINOR RESIDENCE”, PRANE TEG Tirane Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “LUMINOR RESIDENCE”, PRANE TEG Tirane Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “LUMINOR RESIDENCE”, PRANE TEG Tirane Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “LUMINOR RESIDENCE”, PRANE TEG Tirane Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “LUMINOR RESIDENCE”, PRANE TEG Tirane Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “LUMINOR RESIDENCE”, PRANE TEG Tirane
Përshkrimi i pronës: 

5 MIN NGA TIRANA INTERNATIONAL SCHOOL

Luminor Residence, nje rezidence e re me vila, me një vendodhje shumë të mirë, shtrihet në një terren mes ajrit të pastër, gjelbërimit brenda rezidences, pranë Qendres Tregtare TEG, afer me komplekse rezidenciale vilash si “Rolling Hills”, “Long Hills” Residence dhe vetem 8 KM nga qendra e Tiranës. Ka një panoramë shumë të bukur të zonës përreth e cila karakterizohet nga paracela të gjelbëruara, privatësi dhe qetësi të cilat e bëjnë një nga vendodhjet më të preferuara të kryeqytetit. Infrastruktura rrugore e zhvilluar bën të mundur që Luminor Residencë të jetë lehtësisht e aksesueshme me autostraden Tiranë-Elbasan e cila ndodhet pak metra larg ndërtimit të këtij projekti të ri rezidencial.

Residenca është projektuar me arkitekturë moderne dhe ka dritë natyrale gjatë gjithë ditës falë orientimit shumë të mirë. Do të ofrojë punime shumë cilësore, fasadë të ventiluar, ndarjet e brendshme me gips/lesh guri, lartësi e katit 0 do të jetë 340 cm i përfunduar, kati -1 do me material beton “faccia a vista” ose stil industrial, parketi druri me cmim 50 euro/m2, sistemi i dritave “smart home” etj. Vilat kanë të përfshirë ashensorin dhe një pishinë me sipërfaqe mesatarisht me sipërfaqe 24 m2.

Luminor Residencë do të ofrojë 19 Vila të cilat do të zhvillohen në 2 tipologji: 10 Vila individuale dhe 9 Vila të bashkangjitura. Vilat do të jene me strukturë 2 dhe 3 kate me 1 kat nëntokë, me pishinë dhe mur rrethues.

Vilat Individuale me strukturë 3 kate + 1 kat nëntokë variojnë mesatarisht me cmimin 999.000 Euro

Vilat e bashkangjitura me strukturë 3 kate + 1 kat nëntokë variojnë mesatarisht me cmimin 700,000 Euro.

Projekti është parashikuar të mbarojë në Dhjetor 2023

Video: 
Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
PAMJA: 
Shume e mirë
Pishinë: 
Po
PRONA: 
E re
HIPOTEKË: 
Kontrate sipermarrje
VITI I NDËRTIMIT: 
2023
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.