NË RRUGËN E BARRIKADAVE, PRANË QENDRËS
< >
Objekte të reja në ndërtim  Në Shitje - Adresa: NË RRUGËN E BARRIKADAVE, PRANË QENDRËS TiraneObjekte të reja në ndërtim  Në Shitje - Adresa: NË RRUGËN E BARRIKADAVE, PRANË QENDRËS TiraneObjekte të reja në ndërtim  Në Shitje - Adresa: NË RRUGËN E BARRIKADAVE, PRANË QENDRËS TiraneObjekte të reja në ndërtim  Në Shitje - Adresa: NË RRUGËN E BARRIKADAVE, PRANË QENDRËS Tirane
<
Objekte të reja në ndërtim  Në Shitje - Adresa: NË RRUGËN E BARRIKADAVE, PRANË QENDRËS TiraneObjekte të reja në ndërtim  Në Shitje - Adresa: NË RRUGËN E BARRIKADAVE, PRANË QENDRËS TiraneObjekte të reja në ndërtim  Në Shitje - Adresa: NË RRUGËN E BARRIKADAVE, PRANË QENDRËS TiraneObjekte të reja në ndërtim  Në Shitje - Adresa: NË RRUGËN E BARRIKADAVE, PRANË QENDRËS Tirane
>
Përshkrimi i pronës: 

Apartamente të reja në shitje në një pallat të ri tepër cilësor, vendodhja e të cilit është fare pranë qendrës, në rrugën e Barrikadave, në një zone mjaft të qetë dhe me trafik jo të rënduar. Me akses shumë të lehtë për në qendër, në unazë, në rrugen e Dibres dhe atë të Durrësit. Zona në të cilen ndodhet ka një rrjet të mirëfilltë shoqëror shkollor e tregëtar.

Investimi i pallatit bëhet nga një firmë tepër serioze, me specialist me përvojë, ku baza e punës së tyre është cilësia e lartë në konstruksion dhe në rifiniturë. Ana arkitektonike e pallatit dhe ajo funksionale e apartamenteve të banimit është tepër e organizuar, ku janë parashikuar të gjitha facilitetet për një jetesë komode.

Pallati është me shkallëzim, 5, 7, dhe 9-të kate, me 2 kate parkim nën tokë.

- Apartament në shitje 1+1 + banjo, kati përdhe me sipërfaqe 83.79 m2. Cmimi 125.000 Euro.

- Apartament në shitje 2+1 + 2 banjo + 1 ballkon, kati i 1 dhe i 2-të. Sipërfaqja 108.34 m2. Cmimi 163.000 Euro.

- Apartament dubleks në shitje, 3+1+2 banjo, kati i 5 dhe 6, sipërfaqe 158.4 m2 + 127 m2 verandë. Sipërfaqe totale 222 m2. Cmimi 333.000 Euro.

- Apartament në shitje 2+1 + 2 banjo, kati 7-të sipërfaqe 132.56 m2, + 83 m2 verandë, sipërfaqe totale 174 m2. Cmimi 261.000 euro.

Parkim në shitje me cmimin 25.000 Euro

Pallati përfundon në Dhjetor 2020

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
PRONA: 
E re
HIPOTEKË: 
Kontrate sipermarrje
VITI I NDËRTIMIT: 
2020
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.