“OLIVE PARK” REZIDENCE, SAUK
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “OLIVE PARK” RESIDENCE, SAUK Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “OLIVE PARK” RESIDENCE, SAUK Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “OLIVE PARK” RESIDENCE, SAUK Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “OLIVE PARK” RESIDENCE, SAUK Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “OLIVE PARK” RESIDENCE, SAUK Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “OLIVE PARK” RESIDENCE, SAUK Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “OLIVE PARK” RESIDENCE, SAUK Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “OLIVE PARK” RESIDENCE, SAUK Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “OLIVE PARK” RESIDENCE, SAUK Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “OLIVE PARK” RESIDENCE, SAUK Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “OLIVE PARK” RESIDENCE, SAUK Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “OLIVE PARK” RESIDENCE, SAUK Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “OLIVE PARK” RESIDENCE, SAUK Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “OLIVE PARK” RESIDENCE, SAUK Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “OLIVE PARK” RESIDENCE, SAUK Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “OLIVE PARK” RESIDENCE, SAUK Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “OLIVE PARK” RESIDENCE, SAUK Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “OLIVE PARK” RESIDENCE, SAUK Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “OLIVE PARK” RESIDENCE, SAUK Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “OLIVE PARK” RESIDENCE, SAUK Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “OLIVE PARK” RESIDENCE, SAUK Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “OLIVE PARK” RESIDENCE, SAUK Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “OLIVE PARK” RESIDENCE, SAUK Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “OLIVE PARK” RESIDENCE, SAUK Tirane
Përshkrimi i pronës: 

“Olive Park” Rezidence, nje projekt i ri me vila dhe apartamente, me një vendodhje shumë të mirë, në mes të gjelbërimit dhe ajrit të pastër, vetëm 1.2 km nga Liqeni i Farkes dhe 3.6 km në vije ajrore nga qendra e Tiranes. Kompleksi rezidencial modern ndodhet në Sauk, buzë rruges së “Elbasanit”, shumë pranë Liqenit Artificial.

Zona është e zhvilluar me komplekse rezidenciale vilash si dhe afer me “Tirana International School”, Shkollen Greke “Arsakeio”, “New York Schools” Tirana - International Maarif Schools of Albania, “World Academy” dhe me akses të lehtë me fshatrat piktoreske perreth.

Rezidenca është unike bashkëkohore në llojin e saj, ku gjelbërimi, kopshtet dhe hapësirat publike zënë një përqindje të konsiderueshme të sipërfaqes së truallit. Rezidenca Olive Park do të ofrojë punime shumë silësore, arkitekturë moderne, me dritë natyrale gjatë gjithë ditës falë orientimit shumë të mirë, standart të lartë jetese, komoditet, ambiente rekreative si fushe tenisi dhe futboll/basketboll, siguri dhe administrim 24 orë, sherbime mirëmbajtjeje etj. Projekti është projektuar në harmoni me natyren e cila ju jep mundësi banorëve të jetojnë shëndetshëm në privatësi dhe të shijojnë peisazhet dhe oborret e gjelbëruara.

Avantazhet e të jetuarit në “Olive Park” Rezidence.

Arkitekturë moderne, me eksperiencë ndërkombëtare në projektimin e rezidencave luksoze dhe elitare.

Vendodhje strategjike, akses me pikat kryesore të qytetit, një nga prioritetet më të rëndësishme. Akses me rrugët kryesore, qendrat tregtare sic është TEG-u, liqeneve të Tiranes dhe parkut

Cilësi absolute e ndërtimit dhe standart i çertifikuar i materialeve të përdorura.

Oborre private për vilat dhe apartamentet në katin përdhe.

Tarrace e shfrytezueshme.

Apartamentet jane me ashensor dhe me 2 hyrje në kat.

Rezidence e rrethuar, siguri maksimale me survejim të të gjithë hapësirës 24/7 etj.

Rezidenca do të ofrojë 4 tipologji vilash:

Vila 1 me sipërfaqe ndertimi 616 m2 + 85 m2 tarraca e shfrytëzueshme + 1000 m2 oborr = 1,135.600 Euro

Vila 2 me sipërfaqe ndertimi 403 m2 + 130 m2 tarrace e shfrytezueshme + 600 m2 oborr = 734,000 Euro

Vila 3 me sipërfaqe ndertimi 352 m2 + 123 m2 tarrace e shfrytezueshme + 400 m2 oborr = 623,000 Euro

Vila 4 me sipërfaqe ndertimi 303 + 107 m2 tarrace e shfrytezueshme + 350 m2 oborr = 537,000 Euro

Apartamentet 3 katshe + 1 kat nentoke:

Apartamente 2+1 duke filluar me siperfaqen 115 m2 – 140 m2 me cmimin 1,400 Euro / m2 + 20,000 Euro per 1 post parkimi

Parashikuar të mbaroje brenda dhjetorit 2024.

Ofrohet deri ne 70 % financim nga banka.

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
PAMJA: 
Shume e mirë
PRONA: 
Në Ndërtim
HIPOTEKË: 
Kontrate sipermarrje
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.