“ROSE GARDEN” RESIDENCE, VETEM 5 MIN NGA TEG
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “ROSE GARDEN” RESIDENCE, VETEM 5 MIN NGA TEG Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “ROSE GARDEN” RESIDENCE, VETEM 5 MIN NGA TEG Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “ROSE GARDEN” RESIDENCE, VETEM 5 MIN NGA TEG Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “ROSE GARDEN” RESIDENCE, VETEM 5 MIN NGA TEG Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “ROSE GARDEN” RESIDENCE, VETEM 5 MIN NGA TEG Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “ROSE GARDEN” RESIDENCE, VETEM 5 MIN NGA TEG Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “ROSE GARDEN” RESIDENCE, VETEM 5 MIN NGA TEG Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “ROSE GARDEN” RESIDENCE, VETEM 5 MIN NGA TEG Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “ROSE GARDEN” RESIDENCE, VETEM 5 MIN NGA TEG Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “ROSE GARDEN” RESIDENCE, VETEM 5 MIN NGA TEG Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “ROSE GARDEN” RESIDENCE, VETEM 5 MIN NGA TEG Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: “ROSE GARDEN” RESIDENCE, VETEM 5 MIN NGA TEG Tirane
Përshkrimi i pronës: 

“Rose Garden” Residencë është një nga komplekset më të reja të apartamenve elegante dhe plot stil, e cila do të ketë një ndërthurje të përsosur me bukuritë natyrore përreth dhe vetem 10.1 km larg qendres së Tiranës. Pozicionimi pranë Qendrës Tregtare më të madhe TEG dhe e lokalizuar në afërsi me një nga kryqëzimet më të rëndësishme, pranë Unazës së madhe dhe stacioni i autobuzave, krijon avantazh për banorët për akses në rrugët kombëtare që bën të mundur lidhjen me jugun e Shqiperisë dhe me qytetet kryesore të vendit si Elbasani, Durrësi etj.

Zona është e zhvilluar me komplekse rezidenciale vilash si “Rolling Hills” Residence, “Long Hills” residence, shumë afër me Tirana East Gate, “Tirana International School”, “World Academy”, Shkolla 9-vjecare “Kings Tirana” dhe me akses të lehtë me fshatrat piktoreske perreth.

Rezidenca është e pozicionuar mes gjelbërimit, larg zhurmës së qytetit, gjë e cila ju garanton një jetesë të shëndetshme, komode dhe mjaft të qetë.

Projekti “Rose Garden” Residence, është kompleks banimi i ri i cili do të ofrojë apartamente me 3 kate + 1 kat nëntokë dhe mur rrethues.

Avantazhet e të jetuarit në “Rose Garden” Residence.

- Cilësi të lartë ndërtimi me fasadë të ventiluar të veshur me sistem kapote për termoizolim.

- Dritaret termoizolim me xhama triplex që shkojnë në të gjithë gjatësinë e katit.

- Veshja e fasades zhvillohet me pllake terrakote me përmasa 30x60 cm.

- Carjet në fasadë përsëriten në mënyrë ritmike në gjatësinë e katit duke maksimizuar ndricimin dhe ventilimin natyror.

- Densiteti i ndërtimit është 1.2 i cili lë vend hapësirave të bollshme të gjelbëruara.

- Do të ofrojë park rekreativ të gjelbëruar.

- Komunitet i përzgjedhur banorësh, gjelbërim, parkim i garantuar, privatësi dhe qetësi.

- Rezidence e rrethuar, siguri maksimale me survejim të të gjithë hapësirës 24/7.

- Parking nëntokesor të cilat mundesojne mos dukjen e makinave siper në terren.

“Rose Garden” do të ofrojë 65 apartamente të organizuara në dy godina 3 katëshe dhe 109 poste parkimi.

Apartamentet në shitje 1+1 fillojnë me siperfaqet nga 58 m2 deri në 89.32 m2

Apartamentet ne shitje 2+1 fillojnë me siperfaqet nga 89.13 m2 deri në 139.15 m2

Apartamentet ne shitje 3+1 fillojnë me siperfaqet nga 125.70 m2 deri në 180.78 m2

Apartamentet ne shitje 4+1 fillojnë me siperfaqet nga 225.63 m2 deri në 288.90 m2

Sipërfaqet e parkimeve në shitje fillojnë me siperfaqet nga 28 m2 deri në 86.98 m2

Cmimet e apartamenteve do të variojnë me 1500 Euro / m2

Postet e parkimit fillojnë me cmimin 15,000 Euro.

Parashikuar të mbaroje ne Qershor 2023.

Video: 
Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
PAMJA: 
Shume e mirë
KATET E PRONES: 
3
PRONA: 
E re
HIPOTEKË: 
Kontrate sipermarrje
VITI I NDËRTIMIT: 
2023
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.