VILA REZIDENCIALE, PRANE LIQENIT TE FARKES
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: VILA REZIDENCIALE, PRANE LIQENIT TE FARKES Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: VILA REZIDENCIALE, PRANE LIQENIT TE FARKES Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: VILA REZIDENCIALE, PRANE LIQENIT TE FARKES Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: VILA REZIDENCIALE, PRANE LIQENIT TE FARKES Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: VILA REZIDENCIALE, PRANE LIQENIT TE FARKES Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: VILA REZIDENCIALE, PRANE LIQENIT TE FARKES Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: VILA REZIDENCIALE, PRANE LIQENIT TE FARKES Tirane
Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: VILA REZIDENCIALE, PRANE LIQENIT TE FARKES Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: VILA REZIDENCIALE, PRANE LIQENIT TE FARKES Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: VILA REZIDENCIALE, PRANE LIQENIT TE FARKES Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: VILA REZIDENCIALE, PRANE LIQENIT TE FARKES Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: VILA REZIDENCIALE, PRANE LIQENIT TE FARKES Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: VILA REZIDENCIALE, PRANE LIQENIT TE FARKES Tirane Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: VILA REZIDENCIALE, PRANE LIQENIT TE FARKES Tirane
Përshkrimi i pronës: 

Rezidence e re vilash, e cila shtrihet me pamje nga Liqeni i Farkes dhe mali i Dajtit, me një vendodhje shumë të mirë në mes të gjelbërimit dhe ajrit të pastër. Zona është e zhvilluar me komplekse rezidenciale vilash, bar/restorante te njohura, me infrastrukturë të rregullt dhe lehtësisht e aksesueshme me Tiranen, Qendren Tregtare TEG etj.

Residenca është projektuar me arkitekturë moderne dhe ka dritë natyrale gjatë gjithë ditës falë orientimit shumë të mirë. Do të ofrojë punime dhe rifinitura shumë cilësore, lartësi kati, godina banimi të rrethuara vetëm nga gjelbërimi, pishinë individuale për cdo vile, hapësira të bollshme të ambienteve të brendshme, infrastrukturë të rregullt rrugore brenda dhe jashtë kompleksit, ndricim, siguri 24 orë, komunitet elitar etj.

Rezidenca është kompleks me vila banimi me 2 kate mbi tokë dhe 1 kat nentoke. Kompleksi përbëhet nga 8 vila, 5 vila të vogla dhe 3 vila të mëdha. Rezidenca është e rrethuar me gjelbërim.

Vilat do të jenë me strukturë 2 kate + bodrum me lartësi kati 2.8 m në të cilin përfshihen ambient palestre, lavanderi, depo dhe parkim.

Cmimet e Vilave 1900 Euro / m2

Parashikuar të mbaroje ne 2024.

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
PAMJA: 
Shume e mirë
KATET E PRONES: 
2
PRONA: 
Në Ndërtim
HIPOTEKË: 
Kontrate sipermarrje
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.