GJIRI I LALËZIT, 280 M NGA DETI ADRIATIK
ÇMIMI: 
1 700 000€
Prona ne bregdet, Hotele  Në Shitje - Adresa: GJIRI I LALËZIT, 400 M NGA DETI ADRIATIK Gjiri Lalzit
Prona ne bregdet, Hotele  Në Shitje - Adresa: GJIRI I LALËZIT, 400 M NGA DETI ADRIATIK Gjiri Lalzit
Prona ne bregdet, Hotele  Në Shitje - Adresa: GJIRI I LALËZIT, 400 M NGA DETI ADRIATIK Gjiri Lalzit
Prona ne bregdet, Hotele  Në Shitje - Adresa: GJIRI I LALËZIT, 400 M NGA DETI ADRIATIK Gjiri Lalzit
Prona ne bregdet, Hotele  Në Shitje - Adresa: GJIRI I LALËZIT, 400 M NGA DETI ADRIATIK Gjiri Lalzit Prona ne bregdet, Hotele  Në Shitje - Adresa: GJIRI I LALËZIT, 400 M NGA DETI ADRIATIK Gjiri Lalzit Prona ne bregdet, Hotele  Në Shitje - Adresa: GJIRI I LALËZIT, 400 M NGA DETI ADRIATIK Gjiri Lalzit Prona ne bregdet, Hotele  Në Shitje - Adresa: GJIRI I LALËZIT, 400 M NGA DETI ADRIATIK Gjiri Lalzit
Përshkrimi i pronës: 

Hotel në shitje, pranë freskisë së Detit Adriatik dhe ajrit të pastër të pishave të gjelbëruara përreth saj. Ndodhet në Gjirin e Lalzit, një ndër pozicionet gjeografike më të mira në gjithë detin Adriatik, me një distancë prej 40 minutash nga Tirana dhe 35 minuta nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës.

Hoteli ndodhet në një residencë banimi me pak godina përqark, e cila të krijon komoditetin e privatësisë dhe relaksit total. Rezidenca është e rrethuar dhe e siguruar me mirëmbajtje shumë të mirë, infrastrukturë të rregullt dhe të realizuar cdo gjë nga fillimi.

Godinat janë ndërtuar në 2015, dhe ofrohen punime shumë cilësore, sistem kapot, sistem ngrohje-ftohje, termoizolim, sistem kamerash + siguri 24 orë, hapsira të gjelbërta me pisha në privatesi, parkim etj.  

Hoteli në shitje përbëhet nga 2 godina 3-katshe me sipërfaqe totale ndërtimi 1330 m2 (665 m2 secila). Njëra godine ofron 6 apartamente 2+1 me sipërfaqe totale ndertimi 108-112 m2, të cilat janë totalisht të mobiluara. Godina tjetër ofron bar-kafe-restorant dhe 9 suita të mobiluara. Secila suite ka një siperfaqe prej 35 m2 dhoma, të cilat janë të mobiluara shumë mirë.

Mundësi shumë e mirë investimi. Me certifikatë pronësie.

Detajet e Pronës
ÇMIMI: 
1 700 000€
QYTETI: 
Gjiri Lalzit
TIPI: 
Hotele
SIPËRFAQJA TOTALE: 
1 330m 2
ORIENTIMI: 
Jug
Veri
Lindje
Perëndim
PAMJA: 
Shume e mirë
MOBILUAR: 
Po
KONDICIONIMI: 
AC
Falcoil
KATET E PRONES: 
3
PRONA: 
E re
HIPOTEKË: 
Po
VITI I NDËRTIMIT: 
2015
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.