"GREEN COAST" VILLAGE, PALASE
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: "GREEN COAST" VILLAGE, PALASE Palasë
Përshkrimi i pronës: 

Green Coast Village është nje projekt modern që frymezon rrjedhen e deshiruar natyrale të jeteses së fshatit bregdetar mesdhetar me pamje spektakolare të detit Jon dhe Parkut Kombetar të Llogarase. Rezidenca turistike dhe rezidenciale e para e këtij lloji në bregdetin Shqiptar ndodhet në një zonë unike dhe elitare vetem 150 M nga deti, në plazhin e mrekullueshem të detit Jon. Është vendi ideal për të jetuar shendetshem, në privatësi, në gjelberim, në ajer të paster dhe prane freskisë së detit.

Projekti i Green Coast Village është realizuar nga EAA-Emre Arolat e cila është studio arkitekturore me famë ndërkombëtare, që i ka dhene jetë këtij projekti unik. Arkitektura e projektit shkrihet natyrshëm me mjedisin, duke i qëndruar besnik teksturës natyrale të zonës shkëmbore. Gama e ngjyrave është përzgjedhur në përputhje me arkitekturën mesdhetare dhe fasadat e mëdha lejojnë që hapësirat e brendshme dhe të jashtme të bashkohen dhe të funksionojnë si një e tërë.

Avantazhet e të jetuarit në Green Coast Village

 • Vila dhe apartamente premium me pamje nga deti dhe mali
 • Kopsht privat dhe zona të përbashkëta të kuruara me kujdes
 • Opsione për pishinë private dhe tarraca të gjelbërta
 • Dritare të mëdha panoramike
 • Sistemet e hijëzimit duke përfshirë brise-soleil
 • Parkim i garantuar në tokë dhe nëntokë
 • 7 hotele me 5 yje
 • Qendra Tregtare-Green Coast Galeria nga TEG
 • Shëtitorja buzë plazhit dhe sheshi qendror
 • 70,000 m2 korridore të gjelbërta
 • 15 pellgje ujore natyrale (700 m2)
 • Përdorimi i automjeteve elektrike (Buggies)
 • Sistemi i riciklimit të ujit
 • Afër 120 plazheve natyrore
 • Pranë siteve historike të UNESCO-s, kulinaria më e mirë autentike dhe mesdhetare
 • Pranë plazhit të parë Blue Flag në Shqipëri dhe Parkut Kombëtar të Llogarasë

Sherbime dhe lehtesira

 • 46 Dyqane & Restorante të markave ndërkombëtare
 • 100 njësi shërbimesh
 • Beach Clubs
 • Buda Bar-Për herë të parë në Shqipëri
 • Supermarket
 • SPA dhe qendra Wellness & Klub fitnesi 800 m2
 • Pishina të brendshme dhe të jashtme
 • Qendra e sporteve ujore
 • Coffee shops
 • Sunsets bar lounge
 • Pista vrapimi dhe shtigje ecjeje
 • Qendra Shëndetësore
 • Dyqane artizanale tradicionale
 • Zonat e Argëtimit
 • Kënde lojërash për fëmijë
 • Shkolla Verore
 • Klube nate
 • Kazino
 • Mirëmbajtje e mjediseve të përbashkëta
 • Shërbime të përkushtuara për banorët (pastrim, hidraulik, elektrike, gjelbërim, lavanderi, dezinfektim, ajrosje shtëpie, transport me buggy)
 • Siguri 24/7
 • Recepsion
 • Mirëmbajtje gjatë gjithë vitit

Jo thjesht nje Shtepi

Te zoterosh nje vile ose apartament ne Green Coast Village nuk do te thotë thjeshte të bëhesh pjesë e një komuniteti mikprites por të ndihesh si në shtëpi dhe të përfitosh nga sherbimet eksluzive per një jetë sic e keni ëndërruar.

 • Programi i Qiradhënies (menaxhuar nga nje ekip i perkushtuar dhe me sigurin e kontrates se nenshkruar, duke u kthyer ne nje mundesi unike per te gjeneruar te ardhura per rezidentet e saj)
 • Shkëmbimi i Pushimeve (zoterimi i nje apartamenti ne rezidence, jo vetem qe ju lejon te shijoni mrekullit e Shqiperise, por gjithashtu ju jep mundesine per tu bere pjese e nje komuniteti te ngrohte te shkembimit te shtepive. Ju do keni mundesi te kaloni pushimet tuaja ne cdo shtepi tjeter ne resortet e perfshira ne program e te zbuloni vende magjepse pertej deteve).
 • Timeshare (program unik i bashkepronesise qe ofron ekskluzivisht Green Coast, per berjen e pushimeve pa angazhimin financiar dhe sforcimin e blerjes se nje rezidence te dyte ne pronesi te plote.
 • Financimi i Pronës deri ne 70% të vlerës pa asnjë kërkesë fillestare për kolateral si per rezidentet shqiptar ashtu edhe per shtetasit e huaj, duke bashkepunuar me banka te perzgjedhura ne Shqiperi.
 • Rritja e vlerës së pronës me kalimin e kohës. Investim i sigurtë.
Detajet e Pronës
QYTETI: 
Palasë
TIPI: 
Objekte të reja në ndërtim
ORIENTIMI: 
Jug
Veri
Lindje
Perëndim
PAMJA: 
Shume e mirë
PRONA: 
E re
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.