REZIDENCE LUKSOZE TE KEPI I RODONIT
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: REZIDENCE LUKSOZE TE KEPI I RODONIT Gjiri Lalzit
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: REZIDENCE LUKSOZE TE KEPI I RODONIT Gjiri Lalzit
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: REZIDENCE LUKSOZE TE KEPI I RODONIT Gjiri Lalzit
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: REZIDENCE LUKSOZE TE KEPI I RODONIT Gjiri Lalzit
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: REZIDENCE LUKSOZE TE KEPI I RODONIT Gjiri Lalzit
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: REZIDENCE LUKSOZE TE KEPI I RODONIT Gjiri Lalzit
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: REZIDENCE LUKSOZE TE KEPI I RODONIT Gjiri Lalzit
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: REZIDENCE LUKSOZE TE KEPI I RODONIT Gjiri Lalzit
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: REZIDENCE LUKSOZE TE KEPI I RODONIT Gjiri Lalzit
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: REZIDENCE LUKSOZE TE KEPI I RODONIT Gjiri Lalzit Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: REZIDENCE LUKSOZE TE KEPI I RODONIT Gjiri Lalzit Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: REZIDENCE LUKSOZE TE KEPI I RODONIT Gjiri Lalzit Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: REZIDENCE LUKSOZE TE KEPI I RODONIT Gjiri Lalzit Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: REZIDENCE LUKSOZE TE KEPI I RODONIT Gjiri Lalzit Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: REZIDENCE LUKSOZE TE KEPI I RODONIT Gjiri Lalzit Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: REZIDENCE LUKSOZE TE KEPI I RODONIT Gjiri Lalzit Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: REZIDENCE LUKSOZE TE KEPI I RODONIT Gjiri Lalzit Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: REZIDENCE LUKSOZE TE KEPI I RODONIT Gjiri Lalzit
Përshkrimi i pronës: 

REZIDENCE LUKSOZE TE KEPI I RODONIT

Rezidenca është një eko-resort luksoze private, gjermane e para e këtij lloji në tregun Shqiptar me vendodhje unike, vetëm 200 m nga deti Adriatik, një nga vendet më të paprekura dhe më të qeta të kësaj zone. Është e rrethuar nga natyra e paprekur e gjelbëruar dhe me një klime qe ofron 300 dite me diell, dhe me një pamje madheshtore të detit dhe të Kepit te Rodonit. 

Vendodhja e kompleksit është ideale për të jetuar shendetshëm, në privatesi, në gjelberim dhe ajer të paster, pranë freskise se detit, vetëm 48 KM nga Tirana dhe 30 KM nga aeroporti Nënë Tereza.

Rezidenca ka cilësi të lartë ndërtimi, arkitekturë moderne luksoze, fasada panoramike me pamje madhështore të detit Adriatik dhe Kepit të Rodonit, investim gjerman i standartit europian. Do të ofrojë sherbime të ndryshme si: siguri dhe mirëmbajtje 24 orë, privatësi, bar/kafe, restorant, pishinë të përbashket të hapur me ujë deti, plazh privat, kopesht të gjelbëruar, sherbim transporti të dedikuar, klubi i femijeve, palester, impiant biologjik i trajtimit të ujrave të zeza, sherbim dhe mirëmbajtje profesionale menaxhuar nga kompania gjermane investitore, mirëmbajtje e plazhit dhe molit privat, mirëmbajtje e të gjitha zonave të përbashketa – rrugët, ndricimi i peisazhit, komunitet i përzgjedhur etj. Gjithashtu rezidenca ofron dhe menaxhim te qiradhenies (opsional), etj.

Rezidenca ofron:

  • Hotel, i cili ka recepsion, Bar/bistro, qender eventesh/konferenca, qender fitnessi, SPA, pishinë të jashtme, pishinë për fëmijë dhe parking nëntokësor.
  • 30 vila individuale me pishinë individuale
  • 6 godina me apartamente të cilat janë 3 dhe 4 katshe
  • Nje godine e cila do të ketë parkim nëntokësor, pishinë, bar/restorant, SPA dhe recepsion.

Do të ketë Vila dhe Apartamente me pamje shumë të bukur nga deti dhe kodrinat e zones.

VILAT

  • Vila Individuale 3+1 me pishinë private me sipërfaqe ndertimi 234.4 m2 + sipërfaqe trualli nga 558-771 m2
  • Vila Individuale 4+1 me pishinë private me sipërfaqe ndertimi 307 m2 + sipërfaqe trualli nga 697-1068 m2

APARTAMENTET

  • Apartamentet 1+1 variojne me siperfaqe të ndryshme nga 62.38 m2 – 88.72 m2
  • Apartamentet 2+1 variojne me siperfaqe të ndryshme nga 83.99 m2 – 102.28 m2
  • Apartamentet 3+1 variojnë me siperfaqe të ndryshme nga 112.77 m2 – 130.23 m2

Godinat e apartamenteve kane 2 kate parkimi nentoke kati -1 dhe -2 te cilat jane ne shitje.

Parashikohet te mbaroje brenda vitit 2026

 

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Gjiri Lalzit
TIPI: 
Objekte të reja në ndërtim
PAMJA: 
Shume e mirë
PRONA: 
Në Ndërtim
HIPOTEKË: 
Kontrate sipermarrje
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.