"SAN NICOLAS" RESORT, PALASE
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa:
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa:
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa:
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa:
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa:
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa:
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa:
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa:
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa:
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa:
Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa: Prona ne bregdet, Objekte të reja në ndërtim Objekte të reja në ndërtim Në Shitje - Adresa:
Përshkrimi i pronës: 

Rezidenca turistike edhe rezidenciale e pozicionuar në bregdetin Shqiptar në një zone unike dhe elitare vetem 150 m nga deti, në plazhin e mrekullueshem të detit Jon. Është vendi ideal për të jetuar shëndetshëm, në privatësi, në gjelberim, në ajer të paster dhe pranë freskisë së detit.

“San Nicolas” do të ofrojë sherbime të ndryshme si ambiente tregtare, një Hotel me sipërfaqe prej 15,000 m2, Godinë sherbimi prej 1783 m2, bar-kafe-restorante, kënde lojrash për fëmijë, kënde sportive, pishinë të përbashkët, ambiente rekreative, qender sportive, vije bregdetare private, shëtitore buzë detit, arkitekture moderne, infrastrukture të standarteve europiane, cilesi te larte ndertimi, siguri dhe administrim 24 ore, privatësi, gjelbërim, mirëmbajtje elitare, jetesë në komunitet, investim të sigurte etj.

Rezidenca do të ofrojë punime shumë cilësore, fasadë alumini termik dopion xham, parapetet e ballakoneve me xham, veshje të mureve me gurë të zonës, orientim lindje – perëndim të cilat do ti japin një ndricim natyral gjatë gjithë ditës vilave dhe apartamenteve.

OFROHEN PER SHITJE:

Vila të cilat ndahen në 4 variante: 5 Vila Elitare, 21 Vila individuale Premium, 46 Vila individuale Standarte të tipit A, 28 Vila individuale Standarte të tipit B të cilat variojnë me cmimet:

- Vile Elitare me cmimin 1.400,000 Euro me sipërfaqe ndertimi 430 m2 + oborr mbi 1000 m2.

- Vila Individuale Premium me cmimin 830,000 Euro me siperfaqe ndertimi 300 m2 + oborr nga 600-800 m2

- Vila individuale Standarte me cmimin 610,000 Euro me siperfaqe ndertimi 220 m2 + oborr nga 500-700 m2

- Vila individuale Small me cmimin 510,000 Euro me siperfaqe ndertimi 199 m2 + oborr nga 400-600 m2

- Vila te bashkangjitura dyshe me cmimin 425,000 Euro me siperfaqe ndertimi 150 m2 + oborr nga 350-450 m2

- Per cdo vile parashikohet 120 euro/m2 truall

Vilat janë të gjitha të pajisura me Pishinë

Ofrohen dhe apartamente per shitje, të cilat janë të ndara në 16 godina 2 katshe dhe 10 godina 3 katshe të cilat variojnë me cmimet:

- Godinat 3 katshe janë apartamente me cmimin 2750 Euro/m2 dhe trualli 120 Euro/m2 me sipërfaqe 150-220 m2 ne varesi te pozicionit.

AFATI I PERFUNDIMIT:

FAZA E PARE PARASHIKOHET TË PËRFUNDOJË NË SHTATOR 2023

FAZA E DYTE PARASHIKOHET TË PËRFUNDOJË NË QERSHOR 2024

Mundesi financimi deri ne 60 % te vleres.

Video: 
Detajet e Pronës
QYTETI: 
Palasë
TIPI: 
Objekte të reja në ndërtim
ORIENTIMI: 
Lindje
Perëndim
PAMJA: 
Shume e mirë
PRONA: 
Në Ndërtim
HIPOTEKË: 
Kontrate sipermarrje
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.