BUZË DETIT ADRIATIK, ZVERNEC - VLORE
ÇMIMI: 
9 750 000€
Prona ne bregdet Tokë Në Shitje - Adresa: BUZË DETIT ADRIATIK, ZVERNEC - VLORE Vlore
Prona ne bregdet Tokë Në Shitje - Adresa: BUZË DETIT ADRIATIK, ZVERNEC - VLORE Vlore
Prona ne bregdet Tokë Në Shitje - Adresa: BUZË DETIT ADRIATIK, ZVERNEC - VLORE Vlore
Prona ne bregdet Tokë Në Shitje - Adresa: BUZË DETIT ADRIATIK, ZVERNEC - VLORE Vlore
Prona ne bregdet Tokë Në Shitje - Adresa: BUZË DETIT ADRIATIK, ZVERNEC - VLORE Vlore
Prona ne bregdet Tokë Në Shitje - Adresa: BUZË DETIT ADRIATIK, ZVERNEC - VLORE Vlore Prona ne bregdet Tokë Në Shitje - Adresa: BUZË DETIT ADRIATIK, ZVERNEC - VLORE Vlore Prona ne bregdet Tokë Në Shitje - Adresa: BUZË DETIT ADRIATIK, ZVERNEC - VLORE Vlore Prona ne bregdet Tokë Në Shitje - Adresa: BUZË DETIT ADRIATIK, ZVERNEC - VLORE Vlore Prona ne bregdet Tokë Në Shitje - Adresa: BUZË DETIT ADRIATIK, ZVERNEC - VLORE Vlore
Përshkrimi i pronës: 

Toke në shitje në bregdet, pranë ajrit dhe freskisë që sjell deti Adritatik dhe gjelbërimi përreth zones. Zona njihet për pyllin fantastik, për Manastrin e Shën Merise, ishullin me të njëjtin emër të cilat e bëjnë një nga pikat më të vizituara nga ana turistike dhe të kërkuara për të zhvilluar biznes. Ndodhet afer me aeroportin e ri të Vlores.

Tokë në shitje me sipërfaqe 195,000 m2, me një vendodhje shumë të mirë në brezin e parë. Zone me kërkesë të lartë për investime, duke marrë parasysh pozicionin e saj strategjik. Mundësi shumë e mirë investimi për të ndërtuar rezidenca me vila, apartamente, ambiente sherbimi, hoteleri etj.

Me certifikate pronësie.

Detajet e Pronës
ÇMIMI: 
9 750 000€
QYTETI: 
Vlore
TIPI: 
Tokë
SIPËRFAQJA TOTALE: 
195 000m 2
PAMJA: 
Shume e mirë
HIPOTEKË: 
Po
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.