QEPARO, HIMARË, 300 M NGA DETI JON
125 000€
< >
Toka Në Shitje - Adresa: QEPARO, HIMARË, 300 M NGA DETI JON QeparoToka Në Shitje - Adresa: QEPARO, HIMARË, 300 M NGA DETI JON QeparoToka Në Shitje - Adresa: QEPARO, HIMARË, 300 M NGA DETI JON QeparoToka Në Shitje - Adresa: QEPARO, HIMARË, 300 M NGA DETI JON QeparoToka Në Shitje - Adresa: QEPARO, HIMARË, 300 M NGA DETI JON QeparoToka Në Shitje - Adresa: QEPARO, HIMARË, 300 M NGA DETI JON QeparoToka Në Shitje - Adresa: QEPARO, HIMARË, 300 M NGA DETI JON Qeparo
<
Toka Në Shitje - Adresa: QEPARO, HIMARË, 300 M NGA DETI JON QeparoToka Në Shitje - Adresa: QEPARO, HIMARË, 300 M NGA DETI JON QeparoToka Në Shitje - Adresa: QEPARO, HIMARË, 300 M NGA DETI JON QeparoToka Në Shitje - Adresa: QEPARO, HIMARË, 300 M NGA DETI JON QeparoToka Në Shitje - Adresa: QEPARO, HIMARË, 300 M NGA DETI JON QeparoToka Në Shitje - Adresa: QEPARO, HIMARË, 300 M NGA DETI JON QeparoToka Në Shitje - Adresa: QEPARO, HIMARË, 300 M NGA DETI JON Qeparo
>
Përshkrimi i pronës: 

Toka në shitje buzë rruge është e pershtatshme për ndertim vile dhe ndodhet vetem 300 M nga deti Jon. Zonë me kërkesë të lartë.

Toke ne shitje me siperfaqe 1,100 m2 me studim per ndertim 3 katesh 500 m2 + bodrum, e cila ndodhet  me nje vendodhje shume te mire ne Qeparo dhe pamje fantastike te detit Jon. Me certifikate pronesie dhe studim

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Qeparo
TIPI: 
Tokë
SIPËRFAQJA TOTALE: 
1 100m 2
HIPOTEKË: 
Po
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.