Puno me ne

Profesionalizmi, eksperienca, puna ne grup edhe besimi jane themeli kryesor i biznesit tone. Filozofia jone eshte te jemi professional, konkurrues, te ndershem dhe inovator, duke u kujdesuar te plotesojme nevojat dhe kerkesat e klienteve tane.

Arritja e ketij objektivi bazohet ne rendesine qe ne i japim burimeve njerezore, te cilat jane nje element shume i rendesishem ne zhvllimin e skuadres sone.

Misioni i “Inf 93” Real Estate eshte te punesoje, mbeshtese, promovoje, trajnoje, motivoje, zhvilloje burime njerezore, si nga ana profesionale ashut dhe personale, qe duan te zhvillohen ne fushen e real estate. Te ne do te gjesh nje vend, si ne shtep, nga ana profesionale.