NJË SHTËPI E DYTË NË BREGDET - FLET EMON SILA

Është koha e duhur për të bërë një investim të zgjuar, për të blerë një shtëpi të dytë në bregdet. E thonë edhe ekspertët, të cilët sugjerojnë që të nxitohet, pasi parashikohet që çmimet të rriten. Rezidenca perfekte do të ishte pranë detit Adriatik, në një ndërtim që garanton standarde, cilësi, vendndodhje strategjike, hapësira rekreative dhe mbi të gjitha, qetësi larg së përditshmes së zhurmshme.