Lefter Sila për emisionin Pasqyra Shqiptare, Toronto, Kanada

Lajmi

Pasuritë e paluajtshme: Tregu pritet i frenuar në 2014-n

Me hipotekat problematike, që vështirësojnë marrjen e një kredie, kërkesën e ulët për troje dhe apartamente, tregu i pasurive të paluajtshme pritet të jetë i frenuar edhe në 2014-n, çka nënkupton se dhe çmimet nuk parashikohet të shënojnë rritje.