NË MULLET
ÇMIMI: 
175 000€
Toka, Magazina  Në Shitje - Adresa: NË MULLET Tirane
Toka, Magazina  Në Shitje - Adresa: NË MULLET Tirane
Toka, Magazina  Në Shitje - Adresa: NË MULLET Tirane
Toka, Magazina  Në Shitje - Adresa: NË MULLET Tirane
Toka, Magazina  Në Shitje - Adresa: NË MULLET Tirane Toka, Magazina  Në Shitje - Adresa: NË MULLET Tirane Toka, Magazina  Në Shitje - Adresa: NË MULLET Tirane Toka, Magazina  Në Shitje - Adresa: NË MULLET Tirane
Përshkrimi i pronës: 

Tokë truall + magazine në shitje me një vendodhje shumë te mire, vetëm 650 m nga autostrada Tiranë – Elbasan, 2.5 KM nga qendra tregtare TEG.

Toka ndodhet buzë rruges, ka formë të rregullt dhe është e pershtatshme për magazina, kapanone etj. Toka ofron të gjithë infrastrukturen e nevojshme si uje, drita dhe mundësinë për të marre lejen për rikonstruksionin e dy magazinave.

Tokë truall + magazinë në shitje me sipërfaqe totale 950 m2, nga të cilat 451.3 m2 magazinë. Me studim për ndërtim sherbimesh industriale dhe ekonomike me lartësi 2 kate mbi tokë dhe 11 metra të larta. Intensiteti i ndërtimit është 0.3 % dhe koeficienti i shfrytëzimit është 30 %.

Me çertifikatë pronësie.

Detajet e Pronës
ÇMIMI: 
175 000€
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJE NETO: 
451m 2
SIPËRFAQJA TOTALE: 
950m 2
HIPOTEKË: 
Po
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.