2 KILOMETRA NGA TEG
ÇMIMI: 
770 000€
Toka Në Shitje - Adresa: 2 KILOMETRA NGA TEG Tirane
Toka Në Shitje - Adresa: 2 KILOMETRA NGA TEG Tirane
Toka Në Shitje - Adresa: 2 KILOMETRA NGA TEG Tirane
Toka Në Shitje - Adresa: 2 KILOMETRA NGA TEG Tirane
Toka Në Shitje - Adresa: 2 KILOMETRA NGA TEG Tirane
Toka Në Shitje - Adresa: 2 KILOMETRA NGA TEG Tirane
Toka Në Shitje - Adresa: 2 KILOMETRA NGA TEG Tirane
Toka Në Shitje - Adresa: 2 KILOMETRA NGA TEG Tirane Toka Në Shitje - Adresa: 2 KILOMETRA NGA TEG Tirane Toka Në Shitje - Adresa: 2 KILOMETRA NGA TEG Tirane Toka Në Shitje - Adresa: 2 KILOMETRA NGA TEG Tirane Toka Në Shitje - Adresa: 2 KILOMETRA NGA TEG Tirane Toka Në Shitje - Adresa: 2 KILOMETRA NGA TEG Tirane Toka Në Shitje - Adresa: 2 KILOMETRA NGA TEG Tirane
Përshkrimi i pronës: 

Toke truall në shitje e cila ndodhet në një zonë shumë të qetë dhe të gjelbëruar, 2 km larg Tegut, me rruge të rregullta komunikimi me zona të tjera përqark dhe me qytetin. Ne kete zone ndodhen disa resorte dhe restorante turistike.

Toka është me studim gati për leje për ndertim vilash. Vendodhja e saj ofron qetësinë, privatësinë, gjelbërimin, ajrin e pastër dhe një panoramë shumë të bukur të zonës.

Toke truall në shitje me siperfaqe 7000 m2. E përshtatshme për ndertim vilash dhe shërbime te ndryshme qe ka kerkese zona.

Me certificate pronësie.

Detajet e Pronës
ÇMIMI: 
770 000€
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
7 000m 2
PAMJA: 
Shume e mirë
HIPOTEKË: 
Po
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.