500 M NGA SHKOLLA GREKE "ARSAKEIO"
700 000€
< >
Toka  Në Shitje - Adresa: 500 M NGA SHKOLLA GREKE "ARSAKEIO" TiraneToka  Në Shitje - Adresa: 500 M NGA SHKOLLA GREKE "ARSAKEIO" TiraneToka  Në Shitje - Adresa: 500 M NGA SHKOLLA GREKE "ARSAKEIO" TiraneToka  Në Shitje - Adresa: 500 M NGA SHKOLLA GREKE "ARSAKEIO" Tirane
<
Toka  Në Shitje - Adresa: 500 M NGA SHKOLLA GREKE "ARSAKEIO" TiraneToka  Në Shitje - Adresa: 500 M NGA SHKOLLA GREKE "ARSAKEIO" TiraneToka  Në Shitje - Adresa: 500 M NGA SHKOLLA GREKE "ARSAKEIO" TiraneToka  Në Shitje - Adresa: 500 M NGA SHKOLLA GREKE "ARSAKEIO" Tirane
>
Përshkrimi i pronës: 

1.5 KM NGA TEG

Toka në shitje është e pershtatshme për ndertime vilash ose ambiente sherbimi dhe ndodhet vetem 500 M nga shkolla greke Arsakeio dhe 1.5 KM nga qendra tregtare TEG. Zonë me kërkesë të lartë.

Toke ne shitje me siperfaqe 7,000 m2 me intesitet ndertimi 0.6 e cila ndodhet ne nje zone kodrinore dhe te gjelberuar te Farkës. Me certifikate pronesie

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
7 000m 2
HIPOTEKË: 
Po
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.