NE FARKE E VOGEL
ÇMIMI: 
1 236 000€
Toka  Në Shitje - Adresa: NE FARKE E VOGEL Tirane
Toka  Në Shitje - Adresa: NE FARKE E VOGEL Tirane
Toka  Në Shitje - Adresa: NE FARKE E VOGEL Tirane
Toka  Në Shitje - Adresa: NE FARKE E VOGEL Tirane
Toka  Në Shitje - Adresa: NE FARKE E VOGEL Tirane
Toka  Në Shitje - Adresa: NE FARKE E VOGEL Tirane Toka  Në Shitje - Adresa: NE FARKE E VOGEL Tirane Toka  Në Shitje - Adresa: NE FARKE E VOGEL Tirane Toka  Në Shitje - Adresa: NE FARKE E VOGEL Tirane Toka  Në Shitje - Adresa: NE FARKE E VOGEL Tirane
Përshkrimi i pronës: 

TOKE ME STUDIM PER NDERTIM 3 KATE

Toke me studim në shitje me nje vendodhje shumë te mire, jo shumë larg nga Liqeni i Farkes, afër Xhamise, buze Unazes se madhe dhe fare prane qendres tregtare TEG, vetem 2 KM. Ndodhet në mes të gjelbërimit, ajrit të pastër në një zonë me infrastrukturë të rregullt rrugore.

Toka ka formë të rregullt ndodhet afër me një nga rruget kryesore, është me studim me intesitet ndertimi 0.6 dhe koeficient shfrytëzimi 30 %. Toka ka studim për ndërtim godinash me lartësi 3 kate dhe lartësi në metra 11. Zona ofron infrastrukturë të rregullt ku në të përfshihen kategori banimi, sherbimesh, bujqësi etj.

Toke në shitje me siperfaqe 10,300 m2, ndodhet buze rruges me orientim shume te mire lindje-jug. Toka është e pershtatshme për ndertim vilash, apartamente, sherbime te ndryshme etj. Zona ku ndodhet njihet për kërkesë të madhe për banim, shkolla, kopshte, qendra sportive, qender për mosha të treta etj.

Me certifikate pronesie.

Detajet e Pronës
ÇMIMI: 
1 236 000€
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
10 300m 2
ORIENTIMI: 
Jug
Lindje
PAMJA: 
Shume e mirë
HIPOTEKË: 
Po
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.