NE KASHAR, MBIKALIMI PER AEROPORT
410 000€
< >
Toka Në Shitje - Adresa: NE KASHAR, MBIKALIMIT DREJT AEROPORTIT TiraneToka Në Shitje - Adresa: NE KASHAR, MBIKALIMIT DREJT AEROPORTIT TiraneToka Në Shitje - Adresa: NE KASHAR, MBIKALIMIT DREJT AEROPORTIT TiraneToka Në Shitje - Adresa: NE KASHAR, MBIKALIMIT DREJT AEROPORTIT TiraneToka Në Shitje - Adresa: NE KASHAR, MBIKALIMIT DREJT AEROPORTIT TiraneToka Në Shitje - Adresa: NE KASHAR, MBIKALIMIT DREJT AEROPORTIT TiraneToka Në Shitje - Adresa: NE KASHAR, MBIKALIMIT DREJT AEROPORTIT Tirane
<
Toka Në Shitje - Adresa: NE KASHAR, MBIKALIMIT DREJT AEROPORTIT TiraneToka Në Shitje - Adresa: NE KASHAR, MBIKALIMIT DREJT AEROPORTIT TiraneToka Në Shitje - Adresa: NE KASHAR, MBIKALIMIT DREJT AEROPORTIT TiraneToka Në Shitje - Adresa: NE KASHAR, MBIKALIMIT DREJT AEROPORTIT TiraneToka Në Shitje - Adresa: NE KASHAR, MBIKALIMIT DREJT AEROPORTIT TiraneToka Në Shitje - Adresa: NE KASHAR, MBIKALIMIT DREJT AEROPORTIT TiraneToka Në Shitje - Adresa: NE KASHAR, MBIKALIMIT DREJT AEROPORTIT Tirane
>
Përshkrimi i pronës: 

500 METRA NGA AUTOSTRADA TIRANE – DURRES

Shitet toke me siperfaqe 6,890 m2 e cila ndodhet ne nje zone kodrinore mes te gjelberimit, qetesise dhe ajrit te paster vetem 12 KM nga qendra e Tiranes.

Toke e pershtatshme per ndertim vilash ose sherbime te ndryshme qe ka nevoje zona si shkolla, kopshte, qender per moshat e treta, etj. Me certifikate pronesie

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
6 890m 2
HIPOTEKË: 
Po
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.