NE MULLET, 100M NGA “ROLLING HILLS"
1 400 000€
< >
Toka Në Shitje - Adresa: NE MULLET, 100 METRA NGA “ROLLING HILLSToka Në Shitje - Adresa: NE MULLET, 100 METRA NGA “ROLLING HILLSToka Në Shitje - Adresa: NE MULLET, 100 METRA NGA “ROLLING HILLSToka Në Shitje - Adresa: NE MULLET, 100 METRA NGA “ROLLING HILLSToka Në Shitje - Adresa: NE MULLET, 100 METRA NGA “ROLLING HILLSToka Në Shitje - Adresa: NE MULLET, 100 METRA NGA “ROLLING HILLSToka Në Shitje - Adresa: NE MULLET, 100 METRA NGA “ROLLING HILLS
<
Toka Në Shitje - Adresa: NE MULLET, 100 METRA NGA “ROLLING HILLSToka Në Shitje - Adresa: NE MULLET, 100 METRA NGA “ROLLING HILLSToka Në Shitje - Adresa: NE MULLET, 100 METRA NGA “ROLLING HILLSToka Në Shitje - Adresa: NE MULLET, 100 METRA NGA “ROLLING HILLSToka Në Shitje - Adresa: NE MULLET, 100 METRA NGA “ROLLING HILLSToka Në Shitje - Adresa: NE MULLET, 100 METRA NGA “ROLLING HILLSToka Në Shitje - Adresa: NE MULLET, 100 METRA NGA “ROLLING HILLS
>
Përshkrimi i pronës: 

500 METRA NGA TEG “TIRANA EAST GATE”

Shitet toke per ndertim me siperfaqe 10,000 m2. Ndodhet ne mes te gjelberimit, qetesise dhe ajrit te paster te kodrave te Mulletit. Toke e pershtatshme per sherbime te ndryshme qe ka kerkese zona si shkolla, kopshte, qender per mosha te treta etj. Me certifikate pronesie

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
10 000m 2
HIPOTEKË: 
Po
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.