NE VAQARR
270 000€
< >
Toka  Në Shitje - Adresa: NE VAQARR TiraneToka  Në Shitje - Adresa: NE VAQARR Tirane
<
Toka  Në Shitje - Adresa: NE VAQARR TiraneToka  Në Shitje - Adresa: NE VAQARR Tirane
>
Përshkrimi i pronës: 

Toke buze rruges me studim te miratuar per ndertime magazine, zyre dhe multifunksionale.

Shitet 3600 m2 truall me forme te rregullt. Çmimi 75 Euro/m2. Me certifikate pronesie

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
3 600m 2
HIPOTEKË: 
Po
X

Kontakto Agjentin