NË ZONEN INDUSTRIALE PORTO ROMANO, DURRES
ÇMIMI: 
2 325 000€
Toka Tokë Në Shitje - Adresa: NË ZONEN INDUSTRIALE PORTO ROMANO, DURRES Durres
Toka Tokë Në Shitje - Adresa: NË ZONEN INDUSTRIALE PORTO ROMANO, DURRES Durres
Toka Tokë Në Shitje - Adresa: NË ZONEN INDUSTRIALE PORTO ROMANO, DURRES Durres
Toka Tokë Në Shitje - Adresa: NË ZONEN INDUSTRIALE PORTO ROMANO, DURRES Durres
Toka Tokë Në Shitje - Adresa: NË ZONEN INDUSTRIALE PORTO ROMANO, DURRES Durres
Toka Tokë Në Shitje - Adresa: NË ZONEN INDUSTRIALE PORTO ROMANO, DURRES Durres Toka Tokë Në Shitje - Adresa: NË ZONEN INDUSTRIALE PORTO ROMANO, DURRES Durres Toka Tokë Në Shitje - Adresa: NË ZONEN INDUSTRIALE PORTO ROMANO, DURRES Durres Toka Tokë Në Shitje - Adresa: NË ZONEN INDUSTRIALE PORTO ROMANO, DURRES Durres Toka Tokë Në Shitje - Adresa: NË ZONEN INDUSTRIALE PORTO ROMANO, DURRES Durres
Përshkrimi i pronës: 

Tokë truall në shitje buzë rruge, në një nga zonat më të mirat industriale të Durrësit e cila po zhvillohet cdo ditë e më shumë dhe me kërkesë të lartë investimi. Ndodhet pranë parkut Rinia në zonen e Spitalles dhe parkut rekreativ në zhvillim Eco Park të Durrësit.

Toka ka formë të rregullt, ndodhet buze rruges kryesore dhe është e pershtatshme për ndertim magazinash, zyra, kapanone etj. 

Tokë truall në shitje në Porto Romano, me sipërfaqe 46494 m2, me studim për ndërtim sherbimesh industriale dhe ekonomike me lartësi 3 kate mbi tokë dhe 13.5 m të larta. Intensiteti i ndërtimit është 1.2 dhe koeficienti i shfrytëzimit është 50 %.

Toka shitet me 50 Euro / m2.

Me certifikate pronësie.

Detajet e Pronës
ÇMIMI: 
2 325 000€
QYTETI: 
Durres
SIPËRFAQJA TOTALE: 
46 494m 2
HIPOTEKË: 
Po
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.