PRANË MBIKALIMIT FUSHE-KRUJE
ÇMIMI: 
400 000€
Toka  Në Shitje - Adresa: PRANË MBIKALIMIT FUSHE-KRUJE Tirane
Toka  Në Shitje - Adresa: PRANË MBIKALIMIT FUSHE-KRUJE Tirane
Toka  Në Shitje - Adresa: PRANË MBIKALIMIT FUSHE-KRUJE Tirane
Toka  Në Shitje - Adresa: PRANË MBIKALIMIT FUSHE-KRUJE Tirane
Toka  Në Shitje - Adresa: PRANË MBIKALIMIT FUSHE-KRUJE Tirane
Toka  Në Shitje - Adresa: PRANË MBIKALIMIT FUSHE-KRUJE Tirane Toka  Në Shitje - Adresa: PRANË MBIKALIMIT FUSHE-KRUJE Tirane Toka  Në Shitje - Adresa: PRANË MBIKALIMIT FUSHE-KRUJE Tirane Toka  Në Shitje - Adresa: PRANË MBIKALIMIT FUSHE-KRUJE Tirane Toka  Në Shitje - Adresa: PRANË MBIKALIMIT FUSHE-KRUJE Tirane
Përshkrimi i pronës: 

Toke me studim për shitje buzë rruges, pranë autostrades Fushe-Krujë-Tiranë dhe Fushe-Krujë-Durres, me akses shume të lehtë per ne Aeroportin “Nënë Tereza”, Rinas e zona të tjera rreth e përqark.

Toka ka formë të rregullt, ështe me rrugë të asfaltuar deri tek vendodhja e saj dhe me akses me autostraden e zonat përreth.

Tokë ne shitje me siperfaqe totale 10,000 m2, pranë rruges kryesore.

Toka është me studim për zonë industriale.

Cmimi 40 euro/m2. Me çertifikatë pronësie.

Detajet e Pronës
ÇMIMI: 
400 000€
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
10 000m 2
PAMJA: 
Shume e mirë
HIPOTEKË: 
Po
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.