TE LIQENI I FARKËS
ÇMIMI: 
1 990 000€
Toka  Në Shitje - Adresa: TE LIQENI I FARKËS Tirane
Toka  Në Shitje - Adresa: TE LIQENI I FARKËS Tirane
Toka  Në Shitje - Adresa: TE LIQENI I FARKËS Tirane
Toka  Në Shitje - Adresa: TE LIQENI I FARKËS Tirane
Toka  Në Shitje - Adresa: TE LIQENI I FARKËS Tirane Toka  Në Shitje - Adresa: TE LIQENI I FARKËS Tirane Toka  Në Shitje - Adresa: TE LIQENI I FARKËS Tirane Toka  Në Shitje - Adresa: TE LIQENI I FARKËS Tirane
Përshkrimi i pronës: 

Tokë në shitje, me një vendodhje shumë të mirë me pamje nga Liqeni i Farkës. Ndodhet në një kodrinë në mes të gjelbërimit, ajrit të pastër dhe qetësisë që ofron zona.

Toka ka formë të rregullt me dimensione 140-460-60 m, e përshtatshme për ndërtim rezidencash banimi si vila, apartamente etj. Toka ndodhet ne nje zone te studiuar nga te cilat 19,000 m2 eshte me koeficient shfrytëzimi 30 %, intensitet ndertimi 0.3 dhe lartesia maksimale 8 M dhe 2 kate + bodrum. Diferenca prej 16,535 m2 e cila ndodhet nen dige, eshte zone e gjelber e cila mund te shfrytezohet si zone rekreative (pishina, piste vrapi, fusha tenisi, basketbolli, kend lojrash per femije etj.) ne funksion te ndertimit.

Tokë në shitje me sipërfaqe 35,535 m2 me pamje shumë të bukur të zones dhe te Liqenit te Farkes me kërkesë të lartë investimi.

Me certifikate pronësie.

Detajet e Pronës
ÇMIMI: 
1 990 000€
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
35 525m 2
PAMJA: 
Shume e mirë
HIPOTEKË: 
Po
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.