RRUGA “QEMAL STAFA”
3 000€
< >
Vila Vilë Me Qira - Adresa: TEK SHKOLLA KUQE TiraneVila Vilë Me Qira - Adresa: TEK SHKOLLA KUQE TiraneVila Vilë Me Qira - Adresa: TEK SHKOLLA KUQE TiraneVila Vilë Me Qira - Adresa: TEK SHKOLLA KUQE TiraneVila Vilë Me Qira - Adresa: TEK SHKOLLA KUQE TiraneVila Vilë Me Qira - Adresa: TEK SHKOLLA KUQE TiraneVila Vilë Me Qira - Adresa: TEK SHKOLLA KUQE TiraneVila Vilë Me Qira - Adresa: TEK SHKOLLA KUQE TiraneVila Vilë Me Qira - Adresa: TEK SHKOLLA KUQE TiraneVila Vilë Me Qira - Adresa: TEK SHKOLLA KUQE TiraneVila Vilë Me Qira - Adresa: TEK SHKOLLA KUQE TiraneVila Vilë Me Qira - Adresa: TEK SHKOLLA KUQE Tirane
<
Vila Vilë Me Qira - Adresa: TEK SHKOLLA KUQE TiraneVila Vilë Me Qira - Adresa: TEK SHKOLLA KUQE TiraneVila Vilë Me Qira - Adresa: TEK SHKOLLA KUQE TiraneVila Vilë Me Qira - Adresa: TEK SHKOLLA KUQE TiraneVila Vilë Me Qira - Adresa: TEK SHKOLLA KUQE TiraneVila Vilë Me Qira - Adresa: TEK SHKOLLA KUQE TiraneVila Vilë Me Qira - Adresa: TEK SHKOLLA KUQE TiraneVila Vilë Me Qira - Adresa: TEK SHKOLLA KUQE TiraneVila Vilë Me Qira - Adresa: TEK SHKOLLA KUQE TiraneVila Vilë Me Qira - Adresa: TEK SHKOLLA KUQE TiraneVila Vilë Me Qira - Adresa: TEK SHKOLLA KUQE TiraneVila Vilë Me Qira - Adresa: TEK SHKOLLA KUQE Tirane
>
Përshkrimi i pronës: 

PRANE SHKOLLES SE KUQE

Vila ndodhet buzë rrugës ne nje vendodhje shume te mire me vizibilitet te lartë vetem 1 KM nga sheshi Skënderbej.

Vilë tradicionale e ndërtuar nga italianët është e siguruar nga te gjitha kufinje dhe ofron, sistem kamerash, siguri 24 ore, sistem ngrohje ftohje, recepsion, parkim etj.

Vilë me qira 2 katëshe me siperfaqe ndertimi 250 m2 njëra godinë + 50 m2 godina tjetër + 322 m2 truall. Cdo gje si ndertimi, infrastruktura, ambientet e brendshme, fasada, janë realizuar nga fillimi me produkte te cilesise te larte si termoizolim me sistem kapot, dritare triplex zëizoluese dhe termoizoluese. Vila është e përshtatshme për shkollë, zyra, kopësht etj. Jepet me qira bosh. Me certificate pronësie.

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
TIPI: 
Vilë
SIPËRFAQJA TOTALE: 
300m 2
KATET E PRONES: 
2
PRONA: 
E re
HIPOTEKË: 
Po
OBORR: 
322m 2
X

Kontakto Agjentin