Vlerësoni pronën tuaj

Sa është vlera e tregut e një pasurie te paluajtshme sot në Shqipëri? 

Mjaft individë, si dhe persona fizike ose juridike, janë te interesuar te dine se sa janë vlerat e tregut te pronave qe ato zotërojnë. P.sh. e një apartamenti apo dyqani, e një restoranti ose hoteli, vile apo trualli, pike karburanti ose pike prodhimi, magazine apo fabrike etj...

“INF 93” Real Estate  i vlerëson këto prona sipas standardeve evropiane, nga vlerësues me licence te shkalles se pare.

Qëllimi i vlerësimit mund te jete për: 

 • Njohjen e vleres se prones. 
 • Bankat ne rast marrje kredie prej tyre. 
 • Llogari te gjykatave ne rast konfliktesh pronash. 
 • Firmat private, te cilat duan te dine realisht ose te regjistrojnë ne bilancin e tyre vlerën e kapitalit qe ato kane. 
 • Shpronësime ne rast ndërhyrjesh nga shteti ose biznesi privat. 

Objekte të vlerësuara nga “INF 93” Real Estate: 

 • Hotel “Sheraton”, Tirane 
 • Hotel Turizmi “Butrinti”, Sarande 
 • Hotel Turizmi “Apollonia”, Fier 
 • “Chateau Linza”, Linze, Tirane 
 • Ish “Shtëpia e Pionierit”, Shkodër 
 • Objekte te ndryshme industriale 
 • Pika karburanti 
 • Troje për pallate banimi si dhe troje industriale 
 • Lokale, restorante dhe hotele te madhësive te ndryshme 
 • Dyqane, vila dhe apartamente te shumta banimi etj.

Vlerësues i shkallës së parë

Lefter Sila's picture

Lefter Sila

+355682050444

[email protected]