AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, NE KASHAR
ÇMIMI: 
19 470€
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, NE KASHAR
Zyra & Ambjente Biznesi, Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, NE KASHAR Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, NE KASHAR
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, NE KASHAR
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, NE KASHAR
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, NE KASHAR
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, NE KASHAR
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, NE KASHAR
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, NE KASHAR
Zyra & Ambjente Biznesi, Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, NE KASHAR Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi, Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, NE KASHAR Tirane
Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, NE KASHAR Zyra & Ambjente Biznesi, Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, NE KASHAR Tirane Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, NE KASHAR Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, NE KASHAR Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, NE KASHAR Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, NE KASHAR Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, NE KASHAR Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, NE KASHAR Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, NE KASHAR Zyra & Ambjente Biznesi, Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, NE KASHAR Tirane Zyra & Ambjente Biznesi, Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, NE KASHAR Tirane
Përshkrimi i pronës: 

Në nje nga zonat kryesore industriale të Tiranes, në autostraden Tirane – Durrës, buze rruges dytesore jepet godinë 3 katshe me qira, me vizibilitet nga autostrada.

Godina është e rrethuar dhe e siguruar nga të gjithë kufinjtë, ka rruge hyrese dhe dalese. Ofron parkim, dy ashensorë industrial, shkallë emergjente, sistem kundra zjarrit, tualete, infrastrukture, vend roje, siguri 24 ore etj.

Godina 3 katshe në faza përfundimtare të punimeve ofron ambiente për qira me sipërfaqe totale 5900 m2 + oborr 500 m2. Kati perdhe me siperfaqe totale 2700 m 2 dhe lartësi 5 M, kati dytë me sipërfaqe totale 1600 m2 dhe lartësi 7.5 M, kati i tretë me sipërfaqe totale 1600 m2 dhe lartësi 4 M. Mund të perdoret për magazinim, zyra, prodhim, depo farmaceutike, sherbime të ndryshme etj. Mundësi për zgjerim 440 m2 zyra.

Ka mundësi parkimi per makina dhe ramp për kamiona.

Ambientet jepen dhe vec e vec për qira.

Cmimi është bruto.

Detajet e Pronës
ÇMIMI: 
19 470€
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
5 900m 2
OBORR: 
500m 2
ASHENSOR: 
Po
KATET E PRONES: 
3
PRONA: 
E re
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.