AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU
13 250€
< >
Zyra & Ambjente Biznesi, Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU TiraneZyra & Ambjente Biznesi, Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU TiraneZyra & Ambjente Biznesi, Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU TiraneZyra & Ambjente Biznesi, Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU TiraneZyra & Ambjente Biznesi, Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU TiraneZyra & Ambjente Biznesi, Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU TiraneZyra & Ambjente Biznesi, Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU TiraneZyra & Ambjente Biznesi, Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU TiraneZyra & Ambjente Biznesi, Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU Tirane
<
Zyra & Ambjente Biznesi, Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU TiraneZyra & Ambjente Biznesi, Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU TiraneZyra & Ambjente Biznesi, Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU TiraneZyra & Ambjente Biznesi, Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU TiraneZyra & Ambjente Biznesi, Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU TiraneZyra & Ambjente Biznesi, Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU TiraneZyra & Ambjente Biznesi, Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU TiraneZyra & Ambjente Biznesi, Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU TiraneZyra & Ambjente Biznesi, Magazina Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU Tirane
>
Përshkrimi i pronës: 

Me një vendodhje strategjike në zonë industriale të Tiranës, pranë autostrades Tirane – Durrës, buzë rrugës dytësore, afer me QTU, Coca Cola etj. jepen ambiente për qira në dy godina biznesi. Vendodhja e pronave është ndër zonat më të zhvilluara industriale, me kërkesë të lartë për ambiente biznesi për qira.

Godinat janë të rrethuara dhe të siguruara nga të gjitha anët, me rrugë hyrëse dhe dalëse, mundësi parkimi në oborr, vend roje, siguri 24 orë, energji 3 fazore dhe ujë me pus 24 orë. Pranë objekteve ofrohen mbikalim për këmbësorët dhe stacion urbanistic.

Dy godina 6 dhe 4 katëshe ofrojnë ambiente për qira me sipërfaqe totale 6150 m2. Godina 6 katëshe me ashensor ofron tre kate me qira me siperfaqe totale 3750 m2. Ofron një kat me zyra ne katin e peste, një kat fasoneri ne katin e trete dhe një kat magazina ne katin e dyte. Godin 4-katëshe me sipërfaqe totale e gjitha kateve 2400 m2, në faza përfundimtare të punimeve, ofron ambiente për zyra dhe magazina.

Godinat dhe ambientet jepen dhe vec e vec për qira.

Cmimi eshte bruto.

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
6 150m 2
PRONA: 
E re
ASHENSOR: 
Po
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.