AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU
5 280€
< >
Zyra & Ambjente Biznesi  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU TiraneZyra & Ambjente Biznesi  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU TiraneZyra & Ambjente Biznesi  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU TiraneZyra & Ambjente Biznesi  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU TiraneZyra & Ambjente Biznesi  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU Tirane
<
Zyra & Ambjente Biznesi  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU TiraneZyra & Ambjente Biznesi  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU TiraneZyra & Ambjente Biznesi  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU TiraneZyra & Ambjente Biznesi  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU TiraneZyra & Ambjente Biznesi  Me Qira - Adresa: AUTOSTRADA TIRANE-DURRES, PRANË QTU Tirane
>
Përshkrimi i pronës: 

Me një vendodhje strategjike në zonë industriale të Tiranës, pranë autostrades Tirane – Durrës, buzë rrugës dytësore, afer me QTU, Coca Cola etj. jepet godinë biznesi me qira. Vendodhja është ndër zonat më të zhvilluara industriale, me kërkesë të lartë qiraje.

Godina është në proces përfundimi të punimeve të saj, do ketë ashensor dhe gjithcka cfarë i nevojitet një godine për biznes. Është e rrethuar dhe e siguruar nga të gjitha anët, me rrugë hyrëse dhe dalëse, mundësi parkimi në oborr, vend roje, siguri 24 orë, energji 3 fazore dhe ujë me pus 24 orë. Pranë objektit ofrohen mbikalim për këmbësorët dhe stacion urbanistic.

Godinë 4 kate per qira, me siperfaqe totale 2400 m2 (600 m2 kati). Kati përdhe dhe i dytë kanë tualete, ndërsa kati i tretë dhe i katërt janë në proces përfundimi.

Mundësi e dhënies me qira pjesërisht ose e gjithë godina.

Cmimi eshte bruto 2.2 Euro/m2

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
2 400m 2
BANJO TOTAL: 
2
KATET E PRONES: 
4
PRONA: 
E re
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.