BULEVARDI “DESHMORET E KOMBIT”, KULLAT BINJAKE
1 700€
< >
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: BULEVARDI “DESHMORET E KOMBIT”, KULLAT BINJAKE TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: BULEVARDI “DESHMORET E KOMBIT”, KULLAT BINJAKE TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: BULEVARDI “DESHMORET E KOMBIT”, KULLAT BINJAKE TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: BULEVARDI “DESHMORET E KOMBIT”, KULLAT BINJAKE TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: BULEVARDI “DESHMORET E KOMBIT”, KULLAT BINJAKE TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: BULEVARDI “DESHMORET E KOMBIT”, KULLAT BINJAKE TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: BULEVARDI “DESHMORET E KOMBIT”, KULLAT BINJAKE TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: BULEVARDI “DESHMORET E KOMBIT”, KULLAT BINJAKE Tirane
<
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: BULEVARDI “DESHMORET E KOMBIT”, KULLAT BINJAKE TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: BULEVARDI “DESHMORET E KOMBIT”, KULLAT BINJAKE TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: BULEVARDI “DESHMORET E KOMBIT”, KULLAT BINJAKE TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: BULEVARDI “DESHMORET E KOMBIT”, KULLAT BINJAKE TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: BULEVARDI “DESHMORET E KOMBIT”, KULLAT BINJAKE TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: BULEVARDI “DESHMORET E KOMBIT”, KULLAT BINJAKE TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: BULEVARDI “DESHMORET E KOMBIT”, KULLAT BINJAKE TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: BULEVARDI “DESHMORET E KOMBIT”, KULLAT BINJAKE Tirane
>
Përshkrimi i pronës: 

Zona ku ndodhet zyra ështe zona më elitare e Tiranës, afër me institucionet kryesore shtetërore, disa ambasada dhe buzë bulevardit kryesor.

Zyra ndodhet në një qendër eskluzive biznesi, ku ndodhen selitë kryesore të disa bankave të nivelit të dytë, firmave tregtare dhe zyrave avokatore nga më të njohurat. Ka sistem sigurie me kamera dhe roje private 24 orë, portier, gjenerator, ashensore dhe administrim shumë të mirë.

Zyra me qira, me siperfaqe 118 m2, ndodhet në katin e dymbëthjetë. Ka pamje shumë të mirë dhe me punime cilësore. Përbëhet nga tre ambjente për zyra, recepsion, dy banja dhe korrridor. Zyra jepet e mobiluar komplet me pajisje cilesore. Ka të instaluar sistem kondicionimi për ftohje dhe ngrohje, dritaret janë cilësore dhe të pajisura me grila.

Cmimi është bruto.

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
118m 2
BANJO TOTAL: 
2
KATI: 
12
MOBILUAR: 
Po
PRONA: 
E re
PAMJA: 
Shume e mirë
ASHENSOR: 
Po
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.