MBRAPA MINISTRISE SE JASHTME
ÇMIMI: 
2 200€
Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: MBRAPA MINISTRISE SE JASHTME Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: MBRAPA MINISTRISE SE JASHTME Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: MBRAPA MINISTRISE SE JASHTME Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: MBRAPA MINISTRISE SE JASHTME Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: MBRAPA MINISTRISE SE JASHTME Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: MBRAPA MINISTRISE SE JASHTME Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: MBRAPA MINISTRISE SE JASHTME Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: MBRAPA MINISTRISE SE JASHTME Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: MBRAPA MINISTRISE SE JASHTME Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: MBRAPA MINISTRISE SE JASHTME Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: MBRAPA MINISTRISE SE JASHTME Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: MBRAPA MINISTRISE SE JASHTME Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: MBRAPA MINISTRISE SE JASHTME Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: MBRAPA MINISTRISE SE JASHTME Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: MBRAPA MINISTRISE SE JASHTME Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: MBRAPA MINISTRISE SE JASHTME Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: MBRAPA MINISTRISE SE JASHTME Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: MBRAPA MINISTRISE SE JASHTME Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: MBRAPA MINISTRISE SE JASHTME Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: MBRAPA MINISTRISE SE JASHTME Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: MBRAPA MINISTRISE SE JASHTME Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: MBRAPA MINISTRISE SE JASHTME Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: MBRAPA MINISTRISE SE JASHTME Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: MBRAPA MINISTRISE SE JASHTME Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: MBRAPA MINISTRISE SE JASHTME Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: MBRAPA MINISTRISE SE JASHTME Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: MBRAPA MINISTRISE SE JASHTME Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: MBRAPA MINISTRISE SE JASHTME Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: MBRAPA MINISTRISE SE JASHTME Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: MBRAPA MINISTRISE SE JASHTME Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: MBRAPA MINISTRISE SE JASHTME Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: MBRAPA MINISTRISE SE JASHTME Tirane
Përshkrimi i pronës: 

RRUGA “VLLAZEN HUTA”

Jepet godinë 3 kateshe me qira, vendodhja e të cilit është pranë qendrës, afer me Ministrine e Jashtme, Sherbimin Kombëtar të Punësimit, Komisariati i Policise Nr. 1, etj. Është një zone mjaft e qetë dhe e sigurte, me trafik jo të rënduar, me akses shumë të lehtë për në qendër, në unazë etj. Zona ka një rrjet të mirefillte tregtar, shoqeror e shkollor. Është fare prane qendres dhe zones me vlere të shtuar Pazarit të ri, vetem 5 min ecje.

Prona është e rrethuar nga të gjitha anet, ofron ambiente me hapësira të bollshme, oborr të gjelbëruar, sistem uji, etj.

Godinë 3 kate me qira, me sipërfaqe totale ndërtimi 310 m2 + 13.9 m2 verande + oborr 350 m2. Kati përdhe organizohet nga 4 ambiente + 1 tualet me dritare, kati i parë ka 3 ambiente + 1 tualet me dritare, ballkon dhe verandë, kati i dytë organizohet nga 3 ambiente + 1 tualet me dritare, ballkon dhe verandë.

Mundesi parkimi brenda oborrit te godines.

Godina është e përshtatshme për biznes ose banim.

Detajet e Pronës
ÇMIMI: 
2 200€
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
310m 2
VERANDË: 
14m 2
BALLKON: 
2
BANJO TOTAL: 
3
DHOMA: 
10
OBORR: 
350m 2
KATET E PRONES: 
3
PRONA: 
E re
HIPOTEKË: 
Po
VITI I NDËRTIMIT: 
2000
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.