NË FILLIM TË RRUGËS SË “DIBRES”, PRANË SELVISE
1 800€
< >
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: NË FILLIM TË RRUGËS SË “DIBRES”, PRANË SELVISE TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: NË FILLIM TË RRUGËS SË “DIBRES”, PRANË SELVISE TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: NË FILLIM TË RRUGËS SË “DIBRES”, PRANË SELVISE TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: NË FILLIM TË RRUGËS SË “DIBRES”, PRANË SELVISE TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: NË FILLIM TË RRUGËS SË “DIBRES”, PRANË SELVISE TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: NË FILLIM TË RRUGËS SË “DIBRES”, PRANË SELVISE TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: NË FILLIM TË RRUGËS SË “DIBRES”, PRANË SELVISE TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: NË FILLIM TË RRUGËS SË “DIBRES”, PRANË SELVISE TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: NË FILLIM TË RRUGËS SË “DIBRES”, PRANË SELVISE TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: NË FILLIM TË RRUGËS SË “DIBRES”, PRANË SELVISE TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: NË FILLIM TË RRUGËS SË “DIBRES”, PRANË SELVISE TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: NË FILLIM TË RRUGËS SË “DIBRES”, PRANË SELVISE Tirane
<
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: NË FILLIM TË RRUGËS SË “DIBRES”, PRANË SELVISE TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: NË FILLIM TË RRUGËS SË “DIBRES”, PRANË SELVISE TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: NË FILLIM TË RRUGËS SË “DIBRES”, PRANË SELVISE TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: NË FILLIM TË RRUGËS SË “DIBRES”, PRANË SELVISE TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: NË FILLIM TË RRUGËS SË “DIBRES”, PRANË SELVISE TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: NË FILLIM TË RRUGËS SË “DIBRES”, PRANË SELVISE TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: NË FILLIM TË RRUGËS SË “DIBRES”, PRANË SELVISE TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: NË FILLIM TË RRUGËS SË “DIBRES”, PRANË SELVISE TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: NË FILLIM TË RRUGËS SË “DIBRES”, PRANË SELVISE TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: NË FILLIM TË RRUGËS SË “DIBRES”, PRANË SELVISE TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: NË FILLIM TË RRUGËS SË “DIBRES”, PRANË SELVISE TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: NË FILLIM TË RRUGËS SË “DIBRES”, PRANË SELVISE Tirane
>
Përshkrimi i pronës: 

Ambient biznesi për qira, ndodhet në një zonë shumë të mire, pranë shumë instituconeve shtetërore, shkollore, arsimore e shoqerore. Në një zonë tregtare dhe buzë njërës nga rruget kryesore te kryeqytetit.

Pamje e bukur nga Rruga e “Dibres” me mundesi reklamimi. Orientimi nga veri-perendimi, njërën anë e ka me vetrata xhami, kjo jep mundësinë që ambienti të ketë shumë drite natyrale. 

Ambient me qira i pershtatshem për zyra, klinike, call center dhe biznese të tjera, me siperfaqe 210 m2 neto + 202 m2 neto mundësi shtese dhe për nje ambient tjeter nje kat me lart, ndodhen ne katin e nente dhe te dhjete. Përbehet nga nje salle e madhe open space e ndare me vetrata xhami ne kater ambiente, recepsion dhe dy banja. Ambienti është i pamobiluar, ka te instaluar sistemin qendror te ngrohjes dhe të ftohjes dhe ajrimit, sistem kundra zjarrit, sistem kamerash dhe alarmi. Në këtë ambient jane bërë dhe rifinitura cilësore ekstra, izolim akustik dhe termik, dy ashensore me dalje te dedikuar, dritaret jane me dopio xham dhe pamje shumë të bukur.

Në cmim perfshihen dhe dy vende parkimi poshte godines.

Cmimi është bruto dhe per cdo kat

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
210m 2
BANJO TOTAL: 
2
KATI: 
9
PRONA: 
E re
ORIENTIMI: 
Veri
Perëndim
PAMJA: 
Shume e mirë
ASHENSOR: 
Po
PARKING POSHTË GODINE: 
2
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.