PRANË “21 DHJETORIT”
4 200€
< >
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: PRANË “21 DHJETORIT” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: PRANË “21 DHJETORIT” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: PRANË “21 DHJETORIT” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: PRANË “21 DHJETORIT” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: PRANË “21 DHJETORIT” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: PRANË “21 DHJETORIT” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: PRANË “21 DHJETORIT” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: PRANË “21 DHJETORIT” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: PRANË “21 DHJETORIT” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: PRANË “21 DHJETORIT” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: PRANË “21 DHJETORIT” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: PRANË “21 DHJETORIT” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: PRANË “21 DHJETORIT” Tirane
<
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: PRANË “21 DHJETORIT” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: PRANË “21 DHJETORIT” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: PRANË “21 DHJETORIT” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: PRANË “21 DHJETORIT” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: PRANË “21 DHJETORIT” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: PRANË “21 DHJETORIT” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: PRANË “21 DHJETORIT” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: PRANË “21 DHJETORIT” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: PRANË “21 DHJETORIT” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: PRANË “21 DHJETORIT” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: PRANË “21 DHJETORIT” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: PRANË “21 DHJETORIT” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: PRANË “21 DHJETORIT” Tirane
>
Përshkrimi i pronës: 

Godinë e re 2 kate për qira, me vendodhje shumë të mire në një nga zonat më të njohura sic është “21 Dhjetori”. Vetëm 1.2 KM nga qendra e Tiranës dhe me akses direkt në unazen e vogël. Zona është e organizuar shumë mirë dhe aty gjendet një rrjet i rregullt shoqëror, tregtar, arsimor e shëndetësor, me rrugë nga të katër anët që të nxjerrin shumë lehtë në qendër dhe në akset kryesore të kryeqytetit. Një ndër zonat më të zhvilluara dhe me kërkesë të lartë banimi dhe zhvillim biznesi.

Godina ofron hapësira të konsiderueshme të cilat kanë një formë të rregullt drejtkëndore që të lënë mundësin ta organizosh sipas dëshirës dhe me një lartësi kati relativisht të lartë. Ka strukturë metalike moderne të ndërthurur me xham dhe miqesore me ambientin. Rifiniturat dhe pllakat janë shumë të mira. Kondicionimi do të bëhet në bazë të funksionit që do jepet për qira.

Godinë 2 kate me qira, me sipërfaqe totale 350 m2 (175 m2 kati). Organizohet nga dy ambiente open space të mëdha dhe dy tualete ne secilin kat. 

Cmimi eshte bruto.

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
350m 2
BANJO TOTAL: 
2
KATET E PRONES: 
2
PRONA: 
E re
PAMJA: 
Shume e mirë
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.