QENDRA E BIZNESIT ‘TURDIU’,
1 200€
< >
Zyra & Ambjente Biznesi 4+1 Me Qira - Adresa: QENDRA E BIZNESIT ‘TURDIU’, TiraneZyra & Ambjente Biznesi 4+1 Me Qira - Adresa: QENDRA E BIZNESIT ‘TURDIU’, TiraneZyra & Ambjente Biznesi 4+1 Me Qira - Adresa: QENDRA E BIZNESIT ‘TURDIU’, TiraneZyra & Ambjente Biznesi 4+1 Me Qira - Adresa: QENDRA E BIZNESIT ‘TURDIU’, TiraneZyra & Ambjente Biznesi 4+1 Me Qira - Adresa: QENDRA E BIZNESIT ‘TURDIU’, TiraneZyra & Ambjente Biznesi 4+1 Me Qira - Adresa: QENDRA E BIZNESIT ‘TURDIU’, TiraneZyra & Ambjente Biznesi 4+1 Me Qira - Adresa: QENDRA E BIZNESIT ‘TURDIU’, TiraneZyra & Ambjente Biznesi 4+1 Me Qira - Adresa: QENDRA E BIZNESIT ‘TURDIU’, TiraneZyra & Ambjente Biznesi 4+1 Me Qira - Adresa: QENDRA E BIZNESIT ‘TURDIU’, TiraneZyra & Ambjente Biznesi 4+1 Me Qira - Adresa: QENDRA E BIZNESIT ‘TURDIU’, TiraneZyra & Ambjente Biznesi 4+1 Me Qira - Adresa: QENDRA E BIZNESIT ‘TURDIU’, Tirane
<
Zyra & Ambjente Biznesi 4+1 Me Qira - Adresa: QENDRA E BIZNESIT ‘TURDIU’, TiraneZyra & Ambjente Biznesi 4+1 Me Qira - Adresa: QENDRA E BIZNESIT ‘TURDIU’, TiraneZyra & Ambjente Biznesi 4+1 Me Qira - Adresa: QENDRA E BIZNESIT ‘TURDIU’, TiraneZyra & Ambjente Biznesi 4+1 Me Qira - Adresa: QENDRA E BIZNESIT ‘TURDIU’, TiraneZyra & Ambjente Biznesi 4+1 Me Qira - Adresa: QENDRA E BIZNESIT ‘TURDIU’, TiraneZyra & Ambjente Biznesi 4+1 Me Qira - Adresa: QENDRA E BIZNESIT ‘TURDIU’, TiraneZyra & Ambjente Biznesi 4+1 Me Qira - Adresa: QENDRA E BIZNESIT ‘TURDIU’, TiraneZyra & Ambjente Biznesi 4+1 Me Qira - Adresa: QENDRA E BIZNESIT ‘TURDIU’, TiraneZyra & Ambjente Biznesi 4+1 Me Qira - Adresa: QENDRA E BIZNESIT ‘TURDIU’, TiraneZyra & Ambjente Biznesi 4+1 Me Qira - Adresa: QENDRA E BIZNESIT ‘TURDIU’, TiraneZyra & Ambjente Biznesi 4+1 Me Qira - Adresa: QENDRA E BIZNESIT ‘TURDIU’, Tirane
>
Përshkrimi i pronës: 

 100 METRA NGA QENDRA E TIRANES

Ambjent per zyre me qira, me një siperfaqe prej 145 m2, i pamobilura, kater zyra, nje salle mbledhje, dy banjo dhe ballkon i madh me pamje te bukur te qendres se Tiranes dhe mundesi reklamimi me vizibilitet te larte. Nje vend parkimi poshte godine eshte perfshire ne çmim, dhe mundesi per vendet te tjera me pagese shtese.

Zyra eshte e vendosur ne nje nga ndertesat me te reja dhe me cilesi te larte, me ambjente te bollshme, me gjelberim, te ndriçuar mire dhe me mirembajtje te mire te ambjneteve te perbashketa, sistem  mbrojtje nga zjarri dhe sistem sigurie 24-ore.

Zona ku ndertesa eshte e vendosur ne nje nga zonat e preferuara te Tiranes, me vizibilitet shume te larte, afer zones se rinovuar te Pazarit te Ri dhe 100 metra nga qendra e Tiranes, e cila ofron te gjitha sherbimet, infrastrukturen moderne, ku gjenden disa institucione kulturore dhe arsimore.

 

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
TIPI: 
4+1
SIPËRFAQJA TOTALE: 
145m 2
DHOMA: 
5
BANJO TOTAL: 
2
KATI: 
4
MOBILUAR: 
Jo
PRONA: 
E re
ORIENTIMI: 
Perëndim
ASHENSOR: 
Po
PARKING POSHTË GODINE: 
1
HIPOTEKË: 
Jo
BALLKON: 
2
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.