RRUGA “BARDHOK BIBA”, PRANE QENDRES
ÇMIMI: 
250€
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “BARDHOK BIBA”, PRANE QENDRES Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “BARDHOK BIBA”, PRANE QENDRES Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “BARDHOK BIBA”, PRANE QENDRES Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “BARDHOK BIBA”, PRANE QENDRES Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “BARDHOK BIBA”, PRANE QENDRES Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “BARDHOK BIBA”, PRANE QENDRES Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “BARDHOK BIBA”, PRANE QENDRES Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “BARDHOK BIBA”, PRANE QENDRES Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “BARDHOK BIBA”, PRANE QENDRES Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “BARDHOK BIBA”, PRANE QENDRES Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “BARDHOK BIBA”, PRANE QENDRES Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “BARDHOK BIBA”, PRANE QENDRES Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “BARDHOK BIBA”, PRANE QENDRES Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “BARDHOK BIBA”, PRANE QENDRES Tirane
Përshkrimi i pronës: 

Zyre për qira në një nga zonat më elitare dhe më qendrore të Tiranës. Afër me të gjitha institucionet kryesore shtetërore, disa universitete, shkolla private dhe fare pranë me sheshin kryesor të kryeqytetit, Sheshin “Skenderbej”.

Zona ofron lehtësi komunikimi me gjitha akset kryesore të qytetit dhe ka shume lehtesira për zhvillim biznesi. 

Zyre me qira me sipërfaqe 22 m2 pozicionohet në katin perdhe me orientimin veri. Organizohet nga nje ambient dhe tualetin brenda.

Zona është mjaft e kërkuar për ambiente biznesi dhe zyra.

Detajet e Pronës
ÇMIMI: 
250€
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
22m 2
BANJO TOTAL: 
1
ORIENTIMI: 
Veri
KONDICIONIMI: 
AC
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.