RRUGA E “BARRIKADAVE”
500€
< >
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA E “BARRIKADAVE” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA E “BARRIKADAVE” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA E “BARRIKADAVE” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA E “BARRIKADAVE” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA E “BARRIKADAVE” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA E “BARRIKADAVE” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA E “BARRIKADAVE” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA E “BARRIKADAVE” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA E “BARRIKADAVE” Tirane
<
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA E “BARRIKADAVE” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA E “BARRIKADAVE” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA E “BARRIKADAVE” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA E “BARRIKADAVE” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA E “BARRIKADAVE” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA E “BARRIKADAVE” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA E “BARRIKADAVE” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA E “BARRIKADAVE” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA E “BARRIKADAVE” Tirane
>
Përshkrimi i pronës: 

GALERIA (ISH KINEMA 17 nentori)

Zona ku ndodhet pallati është në një nga zonat me elitare dhe me qendrore të Tiranes, afër me të gjitha institucionet kryesore shtetërore, disa universitete dhe shkolla private dhe fare pranë me sheshin kryesor të Tiranes, Sheshin “Skenderbej”.

Ambienti ndodhet në një pallat cilësor, që bën pjesë në një kompleks ndërtesash, me administrim të mirë, dy ashensore si dhe sistem sigurie me kamera. Tre katet e para të kompleksit shërbejnë si qender tregtare.

Zyrë me qira, me sipërfaqe 100 m2, në katin e tretë. Përbëhet nga tre ambiente per zyra, dy tualete dhe ballkoni. Rifiniturat e ambienteve janë cilësore, me ndricim shumë të mirë, i pajisur me kondicioner si dhe me kaldaje ngrohje me gaz. Zona është mjaft e kërkuar për zyra.

Cmimi është neto.

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
100m 2
BANJO TOTAL: 
2
KATI: 
3
PRONA: 
E re
PAMJA: 
Shume e mirë
ASHENSOR: 
Po
BALLKON: 
1
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.