RRUGA E “BARRIKADAVE”, PRANË SHKOLLES “SAMI FRASHERI”
1 000€
< >
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA E “BARRIKADAVE”, PRANË SHKOLLES “SAMI FRASHERI” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA E “BARRIKADAVE”, PRANË SHKOLLES “SAMI FRASHERI” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA E “BARRIKADAVE”, PRANË SHKOLLES “SAMI FRASHERI” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA E “BARRIKADAVE”, PRANË SHKOLLES “SAMI FRASHERI” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA E “BARRIKADAVE”, PRANË SHKOLLES “SAMI FRASHERI” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA E “BARRIKADAVE”, PRANË SHKOLLES “SAMI FRASHERI” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA E “BARRIKADAVE”, PRANË SHKOLLES “SAMI FRASHERI” Tirane
<
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA E “BARRIKADAVE”, PRANË SHKOLLES “SAMI FRASHERI” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA E “BARRIKADAVE”, PRANË SHKOLLES “SAMI FRASHERI” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA E “BARRIKADAVE”, PRANË SHKOLLES “SAMI FRASHERI” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA E “BARRIKADAVE”, PRANË SHKOLLES “SAMI FRASHERI” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA E “BARRIKADAVE”, PRANË SHKOLLES “SAMI FRASHERI” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA E “BARRIKADAVE”, PRANË SHKOLLES “SAMI FRASHERI” TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA E “BARRIKADAVE”, PRANË SHKOLLES “SAMI FRASHERI” Tirane
>
Përshkrimi i pronës: 

Me një vendodhje shumë të mirë, në një nga zonat më elitare dhe me qendrore të Tiranes jepet apartament 3+1 me qira i përshtatshëm për zyrë. Afër me të gjitha institucionet kryesore shtetërore, disa universitete, shkolla private dhe fare pranë me sheshin kryesor të Tiranes, Sheshin “Skenderbej”.

Zona ofron lehtësi komunikimi me gjitha akset kryesore të qytetit dhe ka shume lehtesira per zhvillim biznesi. 

Prona ndodhet në një pallat cilësor me administrim shumë të mire dhe me ashensor.

Apartament 3+1 me qira me sipërfaqe 127 m2, në katin e dytë. Përbëhet nga tre ambiente, dy tualete dhe ballkoni. Rifiniturat e ambienteve janë cilësore, me ndricim shumë të mirë, i pajisur me kondicioner dhe me dritaret me grila.

Zona është mjaft e kërkuar për zyra.

Ne cmim perfshihet dhe garazhi.

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
127m 2
BANJO TOTAL: 
2
KATI: 
2
PRONA: 
E re
PAMJA: 
Shume e mirë
ASHENSOR: 
Po
PARKING POSHTË GODINE: 
1
BALLKON: 
1
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.