RRUGA “ISMAIL QEMALI” NË QENDER TË ISH BLLOKUT
ÇMIMI: 
4 000€
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI” NË QENDER TË ISH BLLOKUT Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI” NË QENDER TË ISH BLLOKUT Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI” NË QENDER TË ISH BLLOKUT Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI” NË QENDER TË ISH BLLOKUT Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI” NË QENDER TË ISH BLLOKUT Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI” NË QENDER TË ISH BLLOKUT Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI” NË QENDER TË ISH BLLOKUT Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI” NË QENDER TË ISH BLLOKUT Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI” NË QENDER TË ISH BLLOKUT Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI” NË QENDER TË ISH BLLOKUT Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI” NË QENDER TË ISH BLLOKUT Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI” NË QENDER TË ISH BLLOKUT Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI” NË QENDER TË ISH BLLOKUT Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI” NË QENDER TË ISH BLLOKUT Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI” NË QENDER TË ISH BLLOKUT Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI” NË QENDER TË ISH BLLOKUT Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI” NË QENDER TË ISH BLLOKUT Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI” NË QENDER TË ISH BLLOKUT Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI” NË QENDER TË ISH BLLOKUT Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI” NË QENDER TË ISH BLLOKUT Tirane
Përshkrimi i pronës: 

Jepet ambient biznesi me qira i pershtatshem per zyra, i cili ndodhet në një nga zonat më të preferuara për të zhvilluar biznes, me një vendodhje shumë të mirë në qendër të ish-Bllokut. Vetëm 5 minuta nga Kryeministria, nga qendra e Tiranës dhe afër disa institucioneve arsimore, shoqërore, tregtare si dhe këndeve të lojrave për fëmijë.

Zona ofron lehtësi të dedikuara për këmbësore dhe bicikleta, supermarkete, shkolla, kopshte, cerdhe, bar/kafe, restorante, shërbime të ndryshme etj.

Prona gjendet në një godinë 10 katshe, me ashensor dhe me një administrim shumë të mirë.

Ambient biznesi me qira me siperfaqe te bollshme prej 400 m2, kati i 5. Organizohet ne ambient open-space, 3 ambiente te tjera dhe tualeti.

I pershtatshem per zyra, klinike, qender estetike etj.

Detajet e Pronës
ÇMIMI: 
4 000€
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
400m 2
BANJO TOTAL: 
1
DHOMA: 
4
PAMJA: 
Shume e mirë
ASHENSOR: 
Po
KONDICIONIMI: 
AC
KATI: 
5
PRONA: 
E re
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.