RRUGA “ISMAIL QEMALI”, PRANË ISH BLLOKUT
ÇMIMI: 
36 000€
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI”, PRANË ISH BLLOKUT Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI”, PRANË ISH BLLOKUT Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI”, PRANË ISH BLLOKUT Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI”, PRANË ISH BLLOKUT Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI”, PRANË ISH BLLOKUT Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI”, PRANË ISH BLLOKUT Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI”, PRANË ISH BLLOKUT Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI”, PRANË ISH BLLOKUT Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI”, PRANË ISH BLLOKUT Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI”, PRANË ISH BLLOKUT Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI”, PRANË ISH BLLOKUT Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI”, PRANË ISH BLLOKUT Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI”, PRANË ISH BLLOKUT Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI”, PRANË ISH BLLOKUT Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI”, PRANË ISH BLLOKUT Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI”, PRANË ISH BLLOKUT Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI”, PRANË ISH BLLOKUT Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI”, PRANË ISH BLLOKUT Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI”, PRANË ISH BLLOKUT Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “ISMAIL QEMALI”, PRANË ISH BLLOKUT Tirane
Përshkrimi i pronës: 

Jepet ambient biznesi me qira, në një nga zonat më të preferuara për të jetuar, i cili ka një vendodhje strategjike pranë ish-Bllokut, Sheshit “Willson”, Parkut të Liqenit, afër me qendren e Tiranës dhe disa nga institucionet më të rëndësishme shtetërore, arsimore, shoqërore, tregtare dhe këndeve të lojrave për fëmijë.

Prona ndodhet ne nje godine, e cila ka një arkitekturë shumë të mirë estetikisht, cilësi te larte në konstruksion dhe në rifiniturë. Nje pjese e godines ka veshje me fasadë të ventiluar, e cila i siguron objektit shumë avantazhe, ndricim natyral, ruajtja e temperaturës dhe parandalimi i lagështirës.

Zyrat janë të organizuara në 4 kate, kane akses të vecante me shkalle dhe ashensor ne vete nga apartamentet e banimit.

Zyre me qira me sipërfaqe neto 1,654 m2 (1,818 m2 bruto) me orientimin jug-lindje-veri-perëndim. Është e gjitha open space. Mundësi instalimi të numrit të tualeteve sipas kërkesës së klientit.

Ambienti eshte i përshtatshem për zyra, filial banke, klinike, call center dhe biznese te tjera.

Ka mundësi parkimi.

Cmimi perfshin dhe taksen.

Detajet e Pronës
ÇMIMI: 
36 000€
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
1 818m 2
ORIENTIMI: 
Jug
Veri
Lindje
Perëndim
PAMJA: 
Shume e mirë
ASHENSOR: 
Po
KATET E PRONES: 
4
PRONA: 
E re
VITI I NDËRTIMIT: 
2023
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.