RRUGA “NIKOLLA TUPE” ZONA E BLLOKUT
2 400€
< >
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “NIKOLLA TUPE” ZONA E BLLOKUT TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “NIKOLLA TUPE” ZONA E BLLOKUT TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “NIKOLLA TUPE” ZONA E BLLOKUT TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “NIKOLLA TUPE” ZONA E BLLOKUT TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “NIKOLLA TUPE” ZONA E BLLOKUT TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “NIKOLLA TUPE” ZONA E BLLOKUT TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “NIKOLLA TUPE” ZONA E BLLOKUT TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “NIKOLLA TUPE” ZONA E BLLOKUT TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “NIKOLLA TUPE” ZONA E BLLOKUT TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “NIKOLLA TUPE” ZONA E BLLOKUT TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “NIKOLLA TUPE” ZONA E BLLOKUT TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “NIKOLLA TUPE” ZONA E BLLOKUT TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “NIKOLLA TUPE” ZONA E BLLOKUT TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “NIKOLLA TUPE” ZONA E BLLOKUT Tirane
<
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “NIKOLLA TUPE” ZONA E BLLOKUT TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “NIKOLLA TUPE” ZONA E BLLOKUT TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “NIKOLLA TUPE” ZONA E BLLOKUT TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “NIKOLLA TUPE” ZONA E BLLOKUT TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “NIKOLLA TUPE” ZONA E BLLOKUT TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “NIKOLLA TUPE” ZONA E BLLOKUT TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “NIKOLLA TUPE” ZONA E BLLOKUT TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “NIKOLLA TUPE” ZONA E BLLOKUT TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “NIKOLLA TUPE” ZONA E BLLOKUT TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “NIKOLLA TUPE” ZONA E BLLOKUT TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “NIKOLLA TUPE” ZONA E BLLOKUT TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “NIKOLLA TUPE” ZONA E BLLOKUT TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “NIKOLLA TUPE” ZONA E BLLOKUT TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “NIKOLLA TUPE” ZONA E BLLOKUT Tirane
>
Përshkrimi i pronës: 

Me një vendodhje shumë të mirë në zonën më elitare të kryeqytetit, pranë qendrës, afër me Parkun Kombëtar dhe me bulevardin kryesor. Ka pranë një rrjet të mirëfillë institucionesh kryesore shtetërore, arsimore, shoqërore, disa ambasada, etj. Një ndër zonat më të preferuara dhe të kërkuara për zyra të Tiranës.

Ambienti për zyra për qira ndodhet në një ndërtesë të re me ashensor me administrim dhe mirëmbajtje shumë të mirë.

Ambienti me qira me sipërfaqe 200 m2, pozicionohet në katin e 3-të me orientimin jug-lindje dhe organizohet në pesë ambjente për zyra, një kënd kuzhine, dy tualete dhe dy ballkone. Ka punime cilësore, me sistem ngrohje-ftohje dhe e shtruar me parket.

Cmimi është bruto

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
200m 2
BANJO TOTAL: 
2
KATI: 
3
MOBILUAR: 
Jo
PRONA: 
E re
ORIENTIMI: 
Jug
Lindje
BALLKON: 
2
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.