RRUGA “QEMAL STAFA” TE PAZARI I RI
10 140€
< >
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA” TE PAZARI I RI TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA” TE PAZARI I RI TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA” TE PAZARI I RI TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA” TE PAZARI I RI TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA” TE PAZARI I RI TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA” TE PAZARI I RI TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA” TE PAZARI I RI TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA” TE PAZARI I RI TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA” TE PAZARI I RI TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA” TE PAZARI I RI TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA” TE PAZARI I RI TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA” TE PAZARI I RI TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA” TE PAZARI I RI TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA” TE PAZARI I RI TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA” TE PAZARI I RI Tirane
<
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA” TE PAZARI I RI TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA” TE PAZARI I RI TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA” TE PAZARI I RI TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA” TE PAZARI I RI TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA” TE PAZARI I RI TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA” TE PAZARI I RI TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA” TE PAZARI I RI TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA” TE PAZARI I RI TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA” TE PAZARI I RI TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA” TE PAZARI I RI TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA” TE PAZARI I RI TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA” TE PAZARI I RI TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA” TE PAZARI I RI TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA” TE PAZARI I RI TiraneZyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA “QEMAL STAFA” TE PAZARI I RI Tirane
>
Përshkrimi i pronës: 

Godinë e re 5 kate mbi tokë dhe 1 kat nën tokë për qira, e cila ndodhet fare pranë qendrës së kryeqytetit, ngjitur me Pazarin e Ri që i ka dhënë mjaft jetë kësaj zone, duke e gjallëruar jashtë mase, me vendas dhe turistë të huaj. Zona është e organizuar shumë mirë dhe aty gjendet një rrjet i rregullt shoqëror, tregtar, arsimor e shëndetësor, me rrugë nga të katër anët, që të nxjerrin shumë lehtë si në qendër edhe në unazë. Një ndër zonat më të zhvilluara dhe me kërkesë të lartë banimi dhe zhvillim biznesi.

Godina nuk eshte plotesisht e perfunduar nga rifiniturat e brendshme. Ofron ashensor dhe fasada moderne.

Godinë 5 kate me qira, me sipërfaqe totale 1690 m2. Organizohet nga ambiente open space, njembedhjete ballkone te vogla, dy veranda dhe tualetet përkatëse për cdo kat dhe tarrace te shfrytezueshme. Është e përshtatshme për qender biznesi, call center, klinike, filial banke, hotel etj.

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
1 690m 2
KATET E PRONES: 
5
PRONA: 
E re
ASHENSOR: 
Po
BALLKON: 
11
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.