RRUGA "SKENDERBEG", RRUGA E AMBASADAVE
7 995€
< >
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA
<
Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA Zyra & Ambjente Biznesi Me Qira - Adresa: RRUGA
>
Përshkrimi i pronës: 

Rruga ku ndodhet zyra është ndër rrugët më elitare të Tiranës, afër ambasadave kryesore dhe organizatës ndërkombëtare. Fare pranë qendrës dhe rrugëve kryesore hyrës në Tiranë, Rr. “Durrësit” dhe Rr. “Kavajes”

Zyra është e vendosur në një qendër ekskluzive biznesi, ku është selia e disa organizatave ndërkombëtare dhe ambasadave. Ka sistem sigurie me kamer 24-orëshe, roje private, portier, gjenerator, ashensor, sistem për shuarjen e zjarrit në shkallët emergjente dhe administrim shumë të mirë.

Zyre me qera, me nje siperfaqe totale prej 615 m2, kati i dytë. Përbëhet nga 14 zyra, 5 tualete, kuzhine dhe korridor i madh. Zyra ka punime me cilësi të lartë, ambientet e shtruara me parket, dritare sigurie dhe sistem individual të ngrohjes-ftohjes në secilën zyrë. Ka pamje shumë të bukur nga rruga e "Kavajes" dhe me orientimin lindje-jug-perëndim gjë e cila i jep shumë dritë natyrale gjatë gjithë ditës.

Cmimi eshte bruto.

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
615m 2
BANJO TOTAL: 
5
KATI: 
2
PRONA: 
E re
ORIENTIMI: 
Jug
Lindje
Perëndim
PAMJA: 
Shume e mirë
ASHENSOR: 
Po
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.