PRANË BULEVARDIT “ZOGU I”
ÇMIMI: 
2 200 000€
Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: PRANË BULEVARDIT “ZOGU I” Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: PRANË BULEVARDIT “ZOGU I” Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: PRANË BULEVARDIT “ZOGU I” Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: PRANË BULEVARDIT “ZOGU I” Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: PRANË BULEVARDIT “ZOGU I” Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: PRANË BULEVARDIT “ZOGU I” Tirane
Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: PRANË BULEVARDIT “ZOGU I” Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: PRANË BULEVARDIT “ZOGU I” Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: PRANË BULEVARDIT “ZOGU I” Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: PRANË BULEVARDIT “ZOGU I” Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: PRANË BULEVARDIT “ZOGU I” Tirane Zyra & Ambjente Biznesi Në Shitje - Adresa: PRANË BULEVARDIT “ZOGU I” Tirane
Përshkrimi i pronës: 

Zyra në shitje ka nje vendodhje shumë të mirë, 5 minuta nga Bulevardi i ri, 1 km nga Sheshi “Skënderbej” dhe me akses në unazën e vogël të Tiranës. Vendodhja e pronës është e favorshme si për të arritur qendrën e qytetit ashtu dhe për të dalë jashtë saj në drejtim të zonave periferike, aeroportit etj. Vendodhja afër institucioneve arsimore, shoqërore dhe tregtare e bën një nga zonat më të preferuara të Tiranës.

Godina ku ndodhet zyra ofron punime shumë cilësore me standart europian, siguri 24/7 dhe mirëmbajtje shumë të mirë. Ajo ofron mundësi parkimi nëntokë me qira.

Prona ofron punime super cilësore dhe është e investuar me produktet më të mira në treg. Ka 3 tripoda me sistem hyrje nëpërmjet face detection te kompanise HIK Vision, ndricim Led Philips, tavan të varur gips anti-akustik i veshur i gjithi me lesh xhami në tavan, sistem kamerash 4 mph, lartesia 2.8 m, ndarja e mureve eshte bere me kartongjes me lesh xhami 75, xhamat e zyrave të brendshme janë triplex me dy dhoma gazi që bën eleminimin 100 % te zhurmave që vijnë nga salla, dyshemeja eshte e shtruar nje pjese me parket Laminat c5 industrial dhe nje pjese me pllaka, sistemi kondicionimi qendror e Markes Daikin, sistem aspirimi dhe rekuperimi të ajrit nga jashte, të gjitha banjot incaso dhe sistemet e perdorura janë “Geberit”, sistem incaso te audios të incoperuara në tavan të varur, sistem kamerave 4 K që mbulon cdo hapësire ne ambiente, rrjet të komanduar te TV të cilët komandohen nga recepsioni me Matric, salla open space ka edhe incuperatorin e ajrit i cili bën të mundur qarkullimin e ajrit nga ambientet e jashtme ne ato të brendshme duke ruajtur 70 % te temperatures së ambientit.

Zyrë në shitje me sipërfaqe neto 961.36 m2 (1100 m2 siperfaqe bruto), kati i 2-të me hyrje në vete direkt nga rruga dhe me 1 dalje emergjence që lidhen me shkallet e pallatit. Në hyrje të saj në katin e dytë ka recepsionin, disa zyra intervistash, ambientin open space, ambient kuzhine + ambient ngrënie dhe 17 banjo në total. Shitet bosh.

Me çertifikatë pronësie.

Objekti ofron mundesi parkimi me qira.

Detajet e Pronës
ÇMIMI: 
2 200 000€
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJE NETO: 
961m 2
SIPËRFAQJA TOTALE: 
1 100m 2
BANJO TOTAL: 
17
PAMJA: 
Shume e mirë
KONDICIONIMI: 
AC
Falcoil
KATI: 
2
PRONA: 
E re
HIPOTEKË: 
Po
VITI I NDËRTIMIT: 
2019
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.