PRANE SHESHIT “AVNI RUSTEMI”, TE PAZARI I RI
110 000€
< >
Zyra & Ambjente Biznesi  Në Shitje - Adresa: PRANE SHESHIT “AVNI RUSTEMI”, TE PAZARI I RI TiraneZyra & Ambjente Biznesi  Në Shitje - Adresa: PRANE SHESHIT “AVNI RUSTEMI”, TE PAZARI I RI TiraneZyra & Ambjente Biznesi  Në Shitje - Adresa: PRANE SHESHIT “AVNI RUSTEMI”, TE PAZARI I RI TiraneZyra & Ambjente Biznesi  Në Shitje - Adresa: PRANE SHESHIT “AVNI RUSTEMI”, TE PAZARI I RI TiraneZyra & Ambjente Biznesi  Në Shitje - Adresa: PRANE SHESHIT “AVNI RUSTEMI”, TE PAZARI I RI Tirane
<
Zyra & Ambjente Biznesi  Në Shitje - Adresa: PRANE SHESHIT “AVNI RUSTEMI”, TE PAZARI I RI TiraneZyra & Ambjente Biznesi  Në Shitje - Adresa: PRANE SHESHIT “AVNI RUSTEMI”, TE PAZARI I RI TiraneZyra & Ambjente Biznesi  Në Shitje - Adresa: PRANE SHESHIT “AVNI RUSTEMI”, TE PAZARI I RI TiraneZyra & Ambjente Biznesi  Në Shitje - Adresa: PRANE SHESHIT “AVNI RUSTEMI”, TE PAZARI I RI TiraneZyra & Ambjente Biznesi  Në Shitje - Adresa: PRANE SHESHIT “AVNI RUSTEMI”, TE PAZARI I RI Tirane
>
Përshkrimi i pronës: 

Prona ndodhet shume prane Pazarit te Ri, e cila ka marr shume zhvillim kohet e fundit dhe prane qendres.

Zona eshte mjaft e pershtatshme per zyra dhe aktivitete te tjera.

Shitet zyre cilesore sip. 60 m2,  plus mezanine 60 m2 (e cila eshte bere vet nga pronari), kati perdhe. Me certifikate pronesie

Detajet e Pronës
QYTETI: 
Tirane
SIPËRFAQJA TOTALE: 
120m 2
PRONA: 
E re
HIPOTEKË: 
Po
X

Kontakto Agjentin

CAPTCHA
Ky test shërben për të parandaluar spamin.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.